Erkenningen & Certificaten

go to top

Erkenningen & Certificaten

 • don Quijote Spaanse Scholen Erkenningen
 • don Quijote Spaanse Scholen Erkenningen
 • don Quijote Spaanse Scholen Erkenningen
request more info

Contact

Contact

Sinds don Quijote is opgericht in 1986 hebben duizenden studenten kennis gemaakt van onze service en kwaliteit.

don Quijote, erkenningen en certificaten:


 • Barcelona - Salamanca - Granada - Madrid - Tenerife - Valencia
  Instituto Cervantes is opgericht in 1991 door de Spaanse regering met als doel de Spaanse taal en de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur te promoten en te verspreiden.
 • Barcelona - Salamanca - Granada - Madrid - Tenerife - Valencia
  Het CEELE is een kwaliteitcertificaat op het gebied van het onderwijzen van Spaans als tweede taal. De CEELE-erkenningen worden verleend door de Spaanse afdeling van de Universiteit van Alcalá de Henares en de Asociación Español Recurso Económico. Het is een officieel certificaat wat garandeert dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen.
 • Salamanca
  De Vereniging van Spaanse Talenscholen in Castilla en León is in 1996 opgericht met het doel de Spaanse taal en cultuur te verspreiden. De vereniging van Spaanse Taalscholen garandeert de ervaring, hoge kwaliteit van het Spaanse taalonderwijs, native Spaanse leraren, gedurende het hele jaar door het maximale aanbod van het aantal cursussen, en sociale en culturele activiteiten.

 • Barcelona - Granada - Salamanca - Valencia - Tenerife
  Europese Federatie van Nationale Verenigingen voor het onderwijzen van de moedertaal aan buitenlandse studenten. Deze federatie is in 1995 opgericht om het leren van een moedertaal te stimuleren. Het voornaamste doel van ELITE is om dit te laten plaats vinden in het land waar deze taal wordt gesproken. Daarnaast wil deze federatie het taalonderwijs professionaliseren en zorgdragen voor een constante hoge kwaliteit van het onderwijs.
 • Barcelona - Granada - Salamanca - Tenerife - Valencia
  De Federatie van Spaanse Taalscholen is een initiatief van de regionale
  Spaanse Taalschool Verenigingen van Andalucía, Castilla y León en Madrid. De voornaamste taak van de  FEDELE is het vertegenwoordigen van de taalscholen-sector bij onderhandelingen met de Spaanse regering. Daarnaast stemmen de scholen die zijn aangesloten bij de FEDELE, in met de kwaliteitseisen die worden gesteld aan het onderwijs, de voorzieningen, en de garanties voor de studenten.

 • Granada
  AEEA: Andalusische Vereniging voor Spaanse taalscholen voor buitenlanders: AEEA heeft hechte banden met lokale, nationale en internationale instellingen door overeenkomsten met de Regionale Andalusische Regering, Instituto Cervantes, FEDELE, de Kamer van Koophandel, het Spaans Verkeersbureau en Elite.
 • Barcelona
  De ACELE vereniging is in 1999 opgericht met het doel een 23 jaar oud project van het Bestuur van Onderwijs te verfijnen; een iniatief van docenten, studenten en de lokale gemeenschap. ACELE wil kwalitatief onderwijs van vreemde talen promoten en deze beschikbaar maken voor elke student.

don Quijote is lid van:

 • ALTO werd in 1998 opgericht in Miami, Florida. Sindsdien is ALTO uitgegroeid tot een vereniging van afnemers en verkopers van taalreisprogramma's en nationale taalreisorganisaties, met een aanwezigheid in meer dan 40 landen. ALTO's missie is het stimuleren van het leren van een buitenlandse taal in het land waar het gesproken wordt.
 • NAFSA: Vereniging van Internationale Opleiders is de leidende professionele organisatie die het uitwisselen van studenten van en naar de Verenigde Staten promoot. NAFSA is een ledenorganisatie die internationaal onderwijs promoot en professionele ontwikkelingskansen biedt in deze sector. NAFSA heeft wereldwijd bijna 9.000 leden van 3.500 instellingen in 94 landen.
 • Europese Vereniging voor Internationaal Onderwijs.
  De EAIE is een non-profit organisatie wiens voornaamste doel is de internationalisering van het hoger onderwijs in Europa en de rest van de wereld te stimuleren en te vergemakkelijken. Hierbij proberen zij tegemoet te komen aan de professionele behoeftes van personen die actief zijn in het internationale onderwijs.
 • Het "Instituto Nacional del Consumo" (Nationale Consumenten Bond) is, in overeenstemming met de Spaanse grondwet, de toezichthouder en promoter van de rechten van gebruikers en consumenten.
 • De Vereniging voor Globale Werkervaring, GWEA, brengt organisaties bij elkaar om werkervaring lokaal, regionaal en globaal te promoten. GWEA stelt en handhaaft normen op het gebied van training en zij onderhoudt de banden met de regering om de GWEA leden te ondersteunen en werkervaring wereldwijd te stimuleren.
 • ForumMemberLogo

don Quijote is erkend door:

Universiteiten uit de VS
Veel studenten uit de VS die bij don Quijote studeren, hebben interesse in het krijgen van studiepunten voor het bijwonen van een Spaanse cursus in het buitenland. Er zijn meerdere mogelijkheden voor de studenten om studiepunten te ontvangen voor onze cursussen.

CSN
De don Quijote programma's zijn goedgekeurd door de Zweedse regering.

BILDUNGSURLAUB
De don Quijote programma's zijn goedgekeurd door de Duitse regering. Wij zijn erkend in het Bildungsurlaub programma.