Waarom Spaans in Spanje?

go to top

Waarom Spaans in Spanje?

request more info

Contact

Contact
  • Ga gezellig met vrienden tapas eten!Gezellig tapas eten met vrienden!

Het is makkelijker, sneller, het geeft betere resultaten en het is natuurlijk leuker! Naast een wereldtaal leer je een nieuwe cultuur kennen, je maakt kennis met de locals en je maakt veel nieuwe, internationale vrienden. Een taal leren is meer dan alleen het ´formele systeem´ onder de knie krijgen. Uiteindelijk wil je kunnen communiceren met de mensen die de taal spreken. En dat is wat je leert tijdens je cursus Spaans in Spanje!

Tijdens de cursus , in de leslokalen, doen wij waar we goed in zijn: jou Spaans leren! Maar ook actief deelnemen aan het dagelijks leven en de cultuur, veel Spaans spreken, lezen en luisteren en veel contact met de lokale bevolking zorgen ervoor dat je al snel zegt: ´Ik spreek Spaans!´

Spaans leren in Spanje is een ervaring voor het leven. Je bent aan het leren in een ontspannen sfeer in een prachtig land, je maakt excursies naar de bergen of stranden, je  leert een stad of meerdere steden kennen en je doet veel ervaring op.  Spaans leren in Spanje is iets wat je een keer gedaan moet hebben!