Spaanse Scholen in Spanje

go to top

Spaanse Scholen in Spanje

Wij zijn trots op onze 25 jaar ervaring en op de uitstekende kwaliteit van ons brede aanbod aan cursussen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika.

Speciale en zorgvuldig ontworpen programma's voor cursisten van alle leeftijden met de focus op individuele aandacht en het leren van Spaans op een leuke, boeiende manier waardoor je snel en met vertrouwen alle taalvaardigheden eigen maakt.

Spaans leren en mensen van over de hele wereld leren kennen, fantastische landen en steden bezoeken, cultuur opsnuiven, Spaans leren met don Quijote is een ervaring voor het leven!

location

book

Wereldwijd bekend om de architectuur van Gaudí, de prachtige Mediterraanse kustlijn en het bruisend nachtleven. Barcelona is het hele jaar door het bezoeken waard.

location

book

Gelegen aan de voet van de statige Sierra Nevada in de provincie Andalusië en de trotse bezitter van het Alhambra, Granada is een stad met een rijke geschiedenis die haar bezoekers beloont met het prachtige Moorse verleden en prachtige omgeving.

location

book

Een indrukwekkende metropool in het midden van het land, de Spaanse hoofdstad nodigt bezoekers uit voor een bezoek aan de wereldberoemde musea, een drankje in één van de vele trendy café´s of een wandeling door het uitgestrekte en groene Retiro park.

location

book

Ook wel bekend als het “Oxford van Spanje”, de Middeleeuwse en opvallend zandkleurige universiteitsstad van Spanje, Salamanca betovert haar bezoekers met een levendige sfeer, het prachtige Plaza Mayor en twee zeer indrukwekkende kathedralen.

location

book

Een spectaculaire combinatie van rustgevende witte stranden en een dramatisch aandoend vulcanisch landschap. Tenerife, het grootste Canarische Eiland biedt veel natuurpracht waar je het hele jaar door van kunt genieten. Niet voor niets staat het eiland bekend als “Eiland van de eeuwige lente”.

location

book

Heel oud en heel nieuw, de pitoreske havenstad Valencia wordt gevierd door haar contrast van charmante oude wijken en een futuristisch cultureel en wetenschappenlijk complex.

location

book

Met haar schilderachtige straatjes, gepassioneerde flamenco, overvloedige cultuur en de altijd aanwezige zon verovert Sevilla het hart van haar bezoekers.

location

book

De school bevindt zich in een schilderachtig gedeelte van de stad, tussen de haven en een bekende boulevard met palmbomen, winkels en eettentjes. Gevestigd in een traditioneel Mediterraans gebouw, op twee mintuen lopen van het strand en dichtbij het centrum.

Spaanse Taalscholen in Spanje

Of je nu je cursus Spaans wilt combineren met een bezoek aan cultuurrijke steden of in combinatie met een strandvakantie, onze 12 bestemmingen in Spanje voldoen aan alle wensen. De diversiteit aan steden, landschappen en cultureel aanbod hebben wij goed benut en al onze scholen zijn gevestigd vlakbij de meest bekende bezienswaardigheden. Van de Sagrada Familia in Barcelona tot de Gran Vía in Madrid en het Alcázar in Sevilla. Het is mede dankzij deze toplocaties dat onze cursisten echt alles uit hun verblijf in Spanje kunnen halen.

Spaanse Taalscholen in Latijns-Amerika

Van torenhoge wolkenkrabbers tot paradijselijke stranden en stoere bergen, de 24 don Quijote bestemmingen in Latijns-Amerika stellen onze cursisten in staat zich te verdiepen in de Spaanse taal in een adembenemende omgeving. Onder onze actieve cursisten zijn alle aanvullende activiteiten op onze scholen in Latijns-Amerika bijzonder populair. De beroemde Inca Trail in Peru, skien op de hellingen van Chili's Valle Nevado of raften op de stroomversnellingen van de uitgestrekte Andes in Argentinië. Met de cursussen van don Quijote in Latijns-Amerika maak je je dromen waar!

Met een aanbod van cursussen Spaans op 36 bestemmingen in 12 landen, verwelkomt don Quijote met trots en plezier jaarlijks meer dan 20.000 studenten uit meer dan 85 landen.