Zomerkamp Valencia

go to top

Zomerkamp Valencia

  • Zomerkamp in Valencia
request more info

Contact

Contact

Zomerkamp in Valencia voor Tieners 13 t/m 18 jaar

Valencia is de derde grootste stad van Spanje en heeft de afgelopen jaren vele ontwikkelingen doorgemaakt, zowel cultureel als sociaal gezien. Deze middelgrote stad met ongeveer 800.000 inwoners aan de Middellandse zee heeft een brede boulevard, prachtige stranden, een indrukwekkende architectuur, maar bovenal een zonnig en zacht klimaat. Je kunt je bijna geen betere locatie voorstellen voor een Zomerkamp. Valencia heeft alles, een gezellig centrum, natuur, zee en strand!

Opties Zomerkampen

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma dat bij uw kind past.

  • Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  • Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus.  Huisvesting is niet inbegrepen.
  • Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Arsenal Voetbal Zomerkamp Programma

  • Ons zomerkamp in Valencia biedt nu het voetbaltraining programma aan in samenwerking met de Arsenal Voetbal School. Het programma is inclusief twee uur voetbaltraining per dag, gegeven door de bekende Arsenal Voetbal School. Leer hoe je op z’n Arsenal’s voetbal speelt! Neem contact met ons op voor meer informatie over datums, prijzen en beschikbaarheid.

Voorzieningen:
Het Zomerkamp ligt midden in het universiteitsdistrict van Valencia, in hetzelfde gebouw als de don Quijote school. Er hangt een gezellige sfeer, er zijn volop sportfaciliteiten, het centrum is makkelijk te bereiken en het strand ligt praktisch om de hoek! De school is voorzien van een computerruimte met toegang tot internet, een kamer met TV en spelletjes en een waskamer.

Het maximaal aantal deelnemers is 150 en de groepsindeling is naar leeftijd:

  • Groep 1: 13 t/m 15 jaar
  • Groep 2: 16 t/m 18 jaar

Huisvesting: Bij de residencia heeft elke 3-persoonskamer een eigen badkamer.

Alternatieve sporten: watersport.

Het verlaten van het terrein is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014 (wijzigingen onder voorbehoud)
29-06, 13-07 en 27-07