Zomerkmap Salamanca

go to top

Zomerkmap Salamanca

request more info

Contact

Contact

Zomerkamp Salamanca 5 t/m 18 jaar

Salamanca is zonder meer een schilderachtige stad, in 2002 benoemd tot Europese hoofdstad en opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is een kleine, gezellige stad waar zich één van de oudste universiteiten van de wereld bevindt. Salamanca is dé studentenstad bij uitstek, zowel voor nationale als voor internationale studenten. Zoveel jonge bezoekers zorgen voor een ontspannen sfeer en een jong straatbeeld. Het Zomerkamp wordt georganiseerd in een prachtig 19-eeuws gebouw, net iets buiten het centrum.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma dat bij uw kind past.

  1. Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  2. Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus.  Huisvesting is niet inbegrepen.
  3. Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Voorzieningen:
Het Zomerkamp, gevestigd in Colegio Calasanz beschikt over grote leslokalen, een conferentiezaal, computerruimte, videozaal en slaapzalen voor de studenten. Je kunt de binnenplaats vanuit elk groot raam zien liggen. De 15-eeuwse kerk Las Bernardas en het klooster kunnen alleen bezocht worden door studenten die deelnemen aan het Zomerkamp!

Sportterrein: basketbalveld, voetbalveld, handbalveld, vollybalveld, skatebaan en nog veel meer. Ook hebben studenten toegang tot het vlakbij geleden zwembad.

Het maximaal aantal deelnemers is 250 en de groepsindeling vindt plaats naar leeftijd:

  • Groep 1: van 5 t/m 8 jaar
  • Groep 2: van 9 t/m 12 jaar
  • Groep 3: 13 t/m 15 jaar

Huisvesting: Alle kamers in het Colegio Calasanz zijn ingericht met een bad, kledingkast, bureau en wastafel. Je kunt kiezen tussen een 2- of 3-persoonskamer, de badkamers zijn op dezelfde verdieping als de slaapkamers.

Het verlaten van het terrein is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014 (wijzigingen onder voorbehoud)
29-06, 13-07 en 27-07