Zomerkamp Marbella Albergue

go to top

Zomerkamp Marbella Albergue

request more info

Contact

Contact

Zomerkamp in Marbella voor Tieners 16 t/m 18 jaar

Het Zomerkamp Albergue ligt maar 5 minuten lopen van het historische centrum van Marbella met haar smalle straatjes, witte huisjes, vele bloemen en altijd levendige pleinen. Op deze unieke locatie kunnen onze studenten optimaal genieten van het heerlijke leven in Marbella door te gaan winkelen, terrasjes te pakken of gewoon lekker door de stad te lopen en genieten van de prachtige omgeving aan de Middellandse Zee.

Studenten in de leeftijd  van 16  tot en met 18 jaar kunnen het programma volgen van 5 lesuren Spaans per dag in combinatie met excursies, sportactiviteiten en workshops.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma voor jou!

  • Zomerkamp: Hierbij volg je een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige Zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  • Dagkamp: Hier doe je mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus.  Huisvesting is niet inbegrepen.
  • Alleen cursus Spaans: Hier volg je alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Arsenal Voetbal Zomerkamp Programma

  • Onze Marbella zomerkampen bieden de mogelijkheid om je aan te melden voor het Arsenal Voetbal Kamp. Tijdens ons volledig verzorgde zomerkamp zullen de deelnemers twee uur voetbaltraining per dag krijgen, waar zij de ‘Play the Arsenal Way’ voetbaltechniek zullen leren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Datums en beschikbaarheid zijn beperkt.

Voorzieningen: Het zomerkamp Albergue ligt in een rustige buurt, omgeven door 3 sportvelden en een groot terras.  Het gebouw is voorzien van snoep- en frisdrankautomaten, eetzaal, TV-ruimte etc.

Het maximaal aantal studenten is 180

Groepen naar Leeftijd: 16 t/m 18 jaar oud

Sporten: tennis, golf en paardrijden.

Huisvesting: Er zijn meerdere verdiepingen met kamers voor 2, 3, 4 of 6 personen. De 2-persoonskamers hebben een eigen badkamer, de andere kamers hebben badkamer en toiletten in gezamelijk gebruik.

Het verlaten van het terrein is alleen toegestaan met een schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014:
29-06 en 13-07