Zomerkamp Granada

go to top

Zomerkamp Granada

request more info

Contact

Contact

Zomerkamp Granada van 14 tot en met 18 jaar

Granada ligt aan de voet van de Sierra Nevada en is zonder meer een prachtige stad. Binnen 45 minuten ben je aan de 'Costa Tropical', waar je kunt genieten van strand en zee en binnen een uur ben je op een skipiste! Ontdek de Spaanse cultuur samen met andere jongeren en bekijk de overblijfselen van het Moorse verleden.  Bezoek het indrukwekkende Alhambra en de oude hippiewijk 'Albaicín'. Granada is een kleine stad wat de sfeer heel gemoedelijk maakt, ideaal voor jongeren!

Opties Zomerkamp

Wij bieden drie verschillende Zomerkampen aan bij don Quijote. Er is dus altijd wel een programma wat bij uw kind past.

  1. Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  2. Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het Zomerkamp inclusief de taalcursus.  Huisvesting is niet inbegrepen.
  3. Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers

Voorzieningen:
De lessen worden gegeven in ons schoogebouw in het centrum van de stad. Het is een modern gebouw met 5 verdiepingen, voorzien van alle benodigde faciliteiten en op 15 minuten loopafstand van de Residencia.

De lessen worden gehouden in een school dicht bij de residencia. Beiden zijn gelegen in het centrum van Granada.

Het maximaal aantal deelnemers is 180 en de groepsindeling vindt plaats naar leeftijd.

Huisvesting:

  • Residencia (1-, 2- of 3-persoonskamer)
  • Gastgezin (1- of 2-persoonskamer, op basis van half- of volpension).
  • Wasservice is exclusief.

Het verlaten van het terrein is alleen toegestaan met een schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014:
29-06 en 13-07