Zomerkamp Barcelona

go to top

Zomerkamp Barcelona

request more info

Contact

Contact

Zomerkamp Barcelona van 5 tot 18 jaar

Ze zeggen dat Barcelona het beste heeft van twee werelden, voor mensen die van zon, zee en strand houden en voor liefhebbers van kunst en architectuur is Barcelona dé stad.

Het Zomerkamp in Barcelona is een perfecte plek voor kinderen en jongeren om Spaans te leren en een fantastische vakantie te hebben.  Aan de voet van de berg Tibidabo ligt ons Zomerkamp, dus net iets buiten het centrum, in de residentiële, mooie en groene zone van Barcelona. Ons Zomerkamp in Barcelona heeft een goede metroverbinding met het centrum van Barcelona. Dit kamp is voor kinderen en jongeren tussen de 5 en 18 jaar.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma wat bij uw kind past.

  1. Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale deelnemers.
  2. Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het Zomerkamp inclusief de taalcursus. Huisvesting is niet inbegrepen.
  3. Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Voorzieningen

In Barcelona beschikt het Campamento over een eigen residencia evenals eigen klaslokalen. Alle kamers zijn ruim en licht en daarnaast beschikt de residencia nog over een tv-kamer, woonkamer (met tafelspellen), computerkamer en een kantine. De gezamelijke badkamers zijn zo ingericht dat je elkaar niet voor de voeten loopt, door middel van gescheiden douches, toiletten en wastafels.

Het maximaal aantal deelnemers is 150 en de groepsindeling vindt plaats naar leeftijd.

Huisvesting: Residencia met gedeelde kamers van 2 tot 4 personen per kamer. Exclusief wasservice.

Het verlaten van het terrein is alleen toegestaan met een schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2013 (wijzigingen onder voorbehoud)
29-06, 13-07 en 27-07