Cursus Spaans en Vrijwilligerswerk

go to top

Cursus Spaans en Vrijwilligerswerk

request more info

Contact

Contact

Spaans & Vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika

Heb je altijd al iets willen doen voor mensen die minder bedeeld zijn dan jij, zonder daar iets voor terug te krijgen? Nu heb je de gelegenheid om dat te doen in een Spaanstalig land. Word vrijwilliger in Latijns-Amerika!

don Quijote zoekt voor jou een vrijwilligersproject bij een liefdadigheidsinstelling. Er is maar één voorwaarde: je moet over een bepaald niveau Spaans beschikken om vrijwilliger te kunnen worden. Om dit te kunnen bewerkstelligen en je aan te passen aan een nieuwe situatie is het noodzakelijk dat je eerst een cursus Spaans van minimaal 4 weken bij ons volgt. Gedurende je vrijwilligersproject word je door ons begeleid. Zo blijven we op de hoogte van hoe het met jou en het project gaat en kunnen we je steunen wanneer nodig.

Tijdens de cursus verblijf je bij een gastfamilie. Wanneer je met het vrijwilligerswerk begint, kun je ervoor kiezen bij de gastfamilie te blijven of naar een andere huisvesting te gaan. Deze huisvesting hoeft niet per sée van don Quijote te zijn.

Ondanks dat jouw inspanning en toewijding aan het vrijwilligersprogramma zeer wordt gewaardeerd, hebben de vrijwilligersorganisaties behoefte aan constante financiering. Daarom schenken wij voor elke vrijwilliger een bijdrage aan de vrijwilligersorganisatie waar je zult gaan werken.

Video: Vrijwilligerswerk in Peru

Voor meer informatie verwijzen we je naar onderstaande tabel of vraag meer informatie aan.