Officiële Examenvoorbereiding

go to top

Officiële Examenvoorbereiding

request more info

Contact

Contact

Spaans Officiële Examenvoorbereiding

don Quijote wil cursisten helpen hun taaldoelstellingen te halen, hun taalvaardigheid te verbeteren en zo hun dromen uit te laten komen. Een diploma dat het niveau van je Spaans certificeert is van grote waarde als je bijvoorbeeld aan een universiteit in Spanje of Latijns-Amerika wilt studeren, je positie op de arbeidsmarkt wilt verbeteren of naar een Spaanssprekend land wilt verhuizen. don Quijote biedt cursussen Spaans die specifiek zijn ontwikkeld om cursisten te helpen bij het behalen van officiële Spaanse examens. We hebben onder andere voorbereidingcursussen voor het DELE Examen, het Business Spaans en Examen Kamer van Koophandel en de SIELE-examens.

DELE voorbereiding

Het DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) is een internationaal erkend, Spaans taalexamen. Hiermee kunnen cursisten worden toegelaten op universiteiten in Spanje en Latijns-Amerika, hun taalkennis verder ontwikkelen en hun professionele doelstellingen behalen. don Quijote biedt voorbereidingscursussen voor alle niveau’s Spaans, van A1 tot C2. Dat wil zeggen dat we altijd een cursus voor je hebben, ongeacht het niveau waarop je het examen wilt doen. Hoewel we niet met 100% zekerheid kunnen garanderen dat je het examen na het volgen van de cursus DELE Voorbereiding zult halen, garandeert don Quijote dit wel als je ten minste 90% van de lessen tijdens de cursus Intensief Spaans van 12 weken hebt bijgewoond. Als je het examen niet haalt dan geven we je een cursus Intensief Spaans van vier weken cadeau en betalen we de nieuwe examenkosten. Neem voor meer informatie over specifieke examendata of voor meer informatie over het DELE de volgende website: www.dele.org.

Business Spaans en Examen Kamer van Koophandel

Spaans wordt steeds belangrijker in de zakenwereld. Met een certificaat van de Kamer van Koophandel krijg je een voorsprong op de arbeidsmarkt. Het toont potentiële werkgevers dat het businessniveau van je Spaans is getoetst en gecertificeerd en dat je in staat bent om het Spaans in de zakenwereld te gebruiken. Ook krijg je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om zaken te doen met met de hele Spaanssprekende wereld. Voor deze voorbereidingscursus is een taalniveau van ten minste B1 vereist. Na voltooiing van de cursus kun je het examen op een school van don Quijote afleggen. Onze scholen zijn door de Spaanse Kamer van Koophandel in Madrid geaccrediteerd om dit officiële examen af te nemen.

SIELE voorbereiding

Het SIELE Examen (Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española) is een internationaal erkend examen dat het niveau van je Spaans op vier verschillende taalvaardigheden certificeert. Cursisten kunnen ervoor kiezen om aparte examens voor elke taalvaardigheid af te leggen of om alle vaardigheden in één algemeen examen te toetsen. De taalvaardigheden die bij dit examen worden getoets zijn leesvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid. SIELE maakt gebruik van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen om de examens te beoordelen. don Quijote biedt SIELE voorbereidingscursussen voor alle taalniveau’s. Het behalen van het SIELE is de perfecte manier om je Spaans te certificeren, of je je nu op een bepaalde vaardigheid wilt concentreren of op je niveau in zijn geheel.

Praktische Informatie

Al onze voorbereidingscursussen voor officiële examens duren twee of vier weken. Bij de cursussen volg je 20 lessen per week om je op het door jou gekozen examen voor te bereiden. De DELE-voorbereiding wordt altijd in groepen van minimaal 3 en maximaal 14 cursisten gegeven en de startdata zijn afhankelijk van de door jou gekozen examendatum. Zowel de voorbereiding voor Business Spaans en het Kamer van Koophandel Examen worden in klassen van minimaal drie tot maximaal 10 cursisten aangeboden.