Speciale Programma's

go to top

Speciale Programma's

request more info

Contact

Contact

Wil je de Spaanse taal leren voor zakelijke doeleinden of heb je het nodig voor je opleiding? Of je nu kiest voor een cursus Business Spaans, een Executive Premium Programma of stage wilt lopen in Spanje, bij don Quijote kun je alle kanten op! Bij alle cursussen leren we je met zelfvertrouwen te communiceren en komen de door jou gekozen onderwerpen aan bod.

Spaans wordt door 400 miljoen mensen als eerste taal gesproken en in vele andere landen is Spaans de tweede voertaal. Op vier continenten spreken de mensen Spaans, namelijk in Afrika (Equatoriaal-Guinea), Europa (Spanje), Azië (Filippijnen) en in het merendeel van de landen in Zuid- en Midden-Amerika. Daar komen ook nog eens alle Spaanstaligen bij die in de VS wonen. don Quijote biedt cursussen Spaans die geschikt zijn voor zowel professionals als voor studenten en starters op de arbeidsmarkt.

Om je kennis van de Spaans taal te certificeren kun je ervoor kiezen om het DELE-examen af te leggen. Alvorens op te gaan voor een DELE examen raden we je aan een D.E.L.E.-Voorbereidingscursus te volgen.

don Quijote biedt de volgende Speciale Programma's Spaans: