Spaans & Dans in Cuba

go to top

Spaans & Dans in Cuba

  • Leer Spaans
request more info

Contact

Contact

Spaans leren en Dansen in Cuba

Wanneer je een taal gaat leren komt hier meer bij kijken dan alleen grammatica en woordjes leren. Je zult je moeten thuisvoelen en jezelf moeten onderdompelen in de cultuur. Cuba is van groot belang voor de danswereld. En hoe kun je de cultuur van het land beter leren kennen dan door haar muziek en dans!

Veel van de Caraibische ritmes zijn ontstaan op dit eiland. De oorspronkelijke Cubaanse dans combineert verschillende ritmes, zoals de Cha-cha-cha, de Mambo en de Son tot één geheel: de Salsa! Tegenwoordig wordt er overal ter wereld salsales gegeven, zijn er dansgroepen, dansavonden en workshops. Salsadansen is gelukkig niet aan leeftijd gebonden en is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse sociale leven. 
Naast het opzwepende ritme en de sensuele bewegingen zijn er in de salsa ook rustige ritmes, een perfecte mix om je op deze muziek te leren bewegen, nieuwe mensen te leren kennen en op een andere manier de taal te leren.

Bij don Quijote kun je nu leren om Spaans te spreken én te dansen! Combineer je cursus Spaans met Salsalessen! Volg de Intensieve, Superintensieve of Individuele cursus Spaans op Cuba.

Voor meer informatie over deze cursus verwijzen we je naar onderstaand schema of vraag onze brochure aan.