Cursussen Intensief Spaans

go to top

Cursussen Intensief Spaans

request more info

Contact

Contact

Er zijn verschillende intensieve cursussen Spaans op al onze scholen. Zowel onze eigen don Quijote scholen, als de bestemmingen van Enforex en onze partnerscholen in Spanje en Latijns-Amerika bieden een ruime keuze! Het aantal lesuren, de cursusduur, de bestemming... er is enorm veel keuze. Weet je niet waar je naartoe wilt? Als je genoeg tijd hebt kun je de cursus ook in 2 of 3 steden volgen! Door deze flexibiliteit hopen wij samen met jou zoveel mogelijk uit je cursus Spaans te halen.

Door onze jarenlange ervaring in het lesgeven van Spaans aan niet-Spaanstaligen hebben wij onze eigen lesmethode kunnen ontwikkelen. don Quijote hanteert een communicatieve lesmethode waarbij je bijna spelenderwijs in een snel tempo de taal leert. Tijdens je verblijf op een don Quijote school hoor je de hele dag Spaans. Niet alleen zijn de lessen in het Spaans, maar jij en je medecursisten spreken vanaf dag 1 Spaans met de docenten én met elkaar! Hierdoor groeit je kennis van de Spaanse taal op een snelle en vooral natuurlijke manier. Wil je meer weten over onze lesmethode? Lees dan hier verder: Onze lesmethode.

Het grote voordeel van de taal ter plekke leren is dat je na de lessen alles direct in de praktijk kunt brengen: in de supermarkt, als je naar de bioscoop gaat of iets gaat eten of drinken. Je zult zien hoe snel dat allemaal gaat.

Kies je voor een cursus in Spanje of Latijns-Amerika met don Quijote, dan kies je voor een onvergetelijke tijd!

Vraag onze brochure aan voor meer informatie over de verschillende cursussen Spaans.