D.E.L.E.-Voorbereidingscursus

go to top

D.E.L.E.-Voorbereidingscursus

request more info

Contact

Contact

D.E.L.E. Voorbereidingscursus

  • Spaans als een buitenlandse taal Diploma

DELE betekent Diploma de Español como Lengua Extranjera, of 'Diploma Spaans als een Vreemde Taal'. Het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport erkent dit certificaat als enig officieel diploma voor niet-Spaantaligen. Als je wilt gaan werken of studeren in een omgeving waar Spaans wordt gesproken is dit diploma van hoge internationale waarde en het is een waardevolle afsluiting van je cursus Spaans. Om een succesvol resultaat te behalen raden wij iedereen aan om ook de D.E.L.E. voorbereidingscursus te volgen.

Voor elk niveau zijn er D.E.L.E. voorbereidingscursussen (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) die gevolgd kunnen worden in zowel Spanje als Latijns-Amerika, 2 of 4 weken voor de examendatum, deze voorbereiding stoomt je helemaal klaar voor het examen.

Het Spaanse Ministerie van Onderwijs bepaalt in samenwerking met het Instituto Cervantes de examendata en de kosten voor het examen. Het merendeel van de cursisten legt het examen af in Spanje of Latijns-Amerika, maar dit is niet verplicht.

Cursisten die het DELE examen willen afleggen kunnen zich inschrijven door contact op te nemen met het Consulaat, Cervantes Instituut, de Spaanse Ambassade in eigen land of don Quijote.

Voor meer informatie hierover, neem vrijblijvend contact met ons op of vraag onze brochure aan.