Arsenal Voetbal Zomerkamp

go to top

Arsenal Voetbal Zomerkamp

  • Arsenal Voetbal Zomerkamp
request more info

Contact

Contact

Leer Spaans in Spanje deze zomer en krijg voetbaltrainingen van de Arsenal Voetbal School!

De zomerkampen van don Quijote zijn perfect om Spaans te leren met leeftijdsgenootjes in een internationale omgeving. Ons volledig verzorgd programma zorgt ervoor dat je gegarandeerd in contact komt met buitenlandse deelnemers waarvan wel 60% Spaans is. Zo kun je het geleerde Spaans meteen toepassen en oefenen.

Het volledige verzorgd programma bestaat uit 3 maaltijden en een snack per dag. Er is 24-uur begeleiding door de kamp begeleiders zodat elke deelnemer genoeg aandacht krijgt. De Spaanse lessen worden in de ochtend gegeven door enthousiaste en professionele docenten. Na de taallessen is er keuze uit een ruim scala van activiteiten, workshops en excursies.

Het programma bestaat uit 2 uur voetbaltraining per dag van maandag tot en met vrijdag. De coaches zijn geaccrediteerd door de Arsenal Voetbalschool Spanje en zij zullen de voetbaltrainingen in het Engels en Spaans geven. Deze voetbalschool is bekend om zijn vele spelers van wereldklasse en het leren van "Play the Arsenal Way" aan de jeugd. Het bedrijf heeft als doel jeugdvoetballers te helpen ontwikkelen met hun technische skills om een groot voetballer te worden.

Deelnemers zullen een volledig Arsenal voetbaltenue krijgen (shirt, broek en sokken) en aan het eind van het programma een officieel Arsenal Voetbal Certificaat.

Het Arsenal Voetbal & Spaanse Taal Zomerkamp is voor deelnemers tussen de 9 en 16 jaar en is beschikbaar voor de zomerkampen in Marbella en Valencia. Neem contact met ons op voor meer informatie over datums en prijzen.