Online lessen Spaans 3u/week

go to top

Online lessen Spaans 3u/week

request more info

Contact

Contact

De optie die je het beste kunt combineren met je werk en studie.

Deze online cursus is perfect voor jou als je werk of studie geen ruimte laat voor veel vrije tijd. Met 2 lessen van anderhalf uur per week verbeter je stap voor stap je Spaans zonder dat het je dagelijkse routine in de weg zit.

Startdata Elke maandag
Lesdagen Maandag en woensdag of dinsdag en donderdag
Lessen per week 2 lessen
Lesduur 90 minuten
Niveaus Alle niveaus A1-C2
Programmaduur Min. 4 weken
Groepsgrootte Min. 4 - max. 12 cursisten
Minimum leeftijd 13 jaar
Beschikbare tijden (Madrid MET) 19:30-21:00
Prijs vanaf € 30 per week

Veel leren in weinig tijd

VOOR WIE IS DEZE CURSUS GESCHIKT?

Deze 3u/week cursus is gericht op personen die door werk of studie niet genoeg tijd beschikbaar hebben voor een cursus op locatie bij don Quijote, maar toch graag veel vooruitgang willen boeken met het Spaans. Met deze online cursus kun je dat doen vanuit uit je eigen huis. Dit online programma biedt 3 lesuren per week zodat je je Spaanse lessen perfect kunt combineren met je dagelijkse verplichtingen. Wil je verzekerd zijn van wekelijkse progressie dankzij interactieve lessen met de beste docenten, dan is dit de perfecte cursus voor jou!

WAAROM ONZE ONLINE CURSUS 3U/WEEK?

Dit programma past zonder problemen in je schema en stelt je in staat om op een comfortabele en rustige manier een nieuwe taal te leren. Je kunt elke maandag van start. Bij onze online 3u/week cursus volg je 2 lessen van 90 minuten door de weeks. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.