Online Docentencursus Spaans

go to top

Online Docentencursus Spaans

request more info

Contact

Contact

Verrijk je manier van onderwijzen

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen? Met onze online cursus voor docenten Spaans als vreemde taal leer je in een internationale omgeving, 100% praktisch en vanuit je eigen huis.

Startdata Iedere 1ste maandag van elke maand
Lesdagen Groepsessies en Begeleiding: van maandag t/m donderdag Observatie en Proyecten: van maandag t/m vrijdag
Lessen per week Groepsessies: 12 lessen Observatie: 4 uur en Proyecten: 4 uur
Duur van de les 55 min.
Vereist niveau Vergevorderd, minimum B2
Programmaduur Minimum 2 weken
Groepsgrootte Min 4 - max. 12 cursisten
Minimum leeftijd 21 jaar
Beschikbare tijden Groepsessies: 19:00-22:00 Observatie en Proyecten: Op elk gewenst moment, spreek een tijdstip af met je leraar binnen onze werkuren.
Prijs vanaf € 590 voor 2 weken

Observeer, doe en doceer

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Ons online programma is gericht op docenten die hun carrière een boost willen geven, op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Spaans als vreemde taal, meer willen leren over onze onderwijsmethodes en het leerproces willen delen met docenten Spaans uit andere landen. Dit is een speciale training voor avontuurlijke ELE-docenten die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen.

WAAROM ONZE ONLINE DOCENTENCURSUS?

Deze online docentencursus is 100% praktijkgericht. Tijdens de twee weken die deze cursus duurt, krijg je 3 dagelijkse groepslessen, 4 keer per week in leermethodes en begeleiding. Daarnaast zijn bij deze cursus 8 observatie-uren inbegrepen waarin zelf kunt zien hoe een werkdag er voor onze docenten uitziet en zullen de deelnemers hun projecten presenteren in de laatste sessie (8 uur). Als je op zoek bent naar een manier om je vaardigheden als docent Spaans te verbeteren in een internationale context, dan is deze cursus perfect voor jou. Je kunt van start iedere eerste maandag van elke maand, het hele jaar door.