DELE-examentraining

go to top

DELE-examentraining

request more info

Contact

Contact

Certificeer je Spaans comfortabel vanuit je eigen huis

We stomen je klaar voor het officiële DELE-examen met deze online lessen. Je kunt kiezen voor een programma van 4 of 20 uur per week om volledig voorbereid aan je examen te starten en met vlag en wimpel te slagen.

Startdata Elke maandag
Lesdagen DELE 20: maandag t/m vrijdag
DELE 4 h/week: maandag en woensdag of zaterdag
Lessen per week DELE 20: 20 lessen
DELE 4: 4 lessen
Duur van de les 55 min.
Vereist niveau Alle niveaus A1-C2
Programmaduur DELE 20: min. 2 weken
DELE 4: min. 4 weken
Groepsgrootte Min. 4 - Max. 10
Minimum leeftijd 16 jaar
Beschikbare tijden (Madrid MET) DELE 20: 9:00-13:00 of 16:00-20:00
DELE 4: 19:30-21:30 (doordeweeks); 9:00-13:00 (zaterdag)
Prijs vanaf € 55 per week

Officiële voorbereidingscursus

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Neem je graag initiatief, ben je nieuwsgierig en houd je van uitdagingen? Onze DELE-examentraining is je dan op het lijf geschreven. Met deze specifieke cursus helpen wij je bij het verwezenlijken van je ambities en geven we je de optimale voorbereiding zodat je compleet zelfverzekerd aan je examen start en je het hoogt mogelijke cijfer zult halen. Bij deze cursus volg je 4 of 20 lessen per week (afhankelijk van het gekozen programma) in gereduceerde groepen van maximaal 10 studenten per les.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE ONLINE DELE-EXAMENTRAINING?

Onze online DELE-voorbereidingscursus stelt je in staat om je optimaal voor te bereiden op het examen zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Je kunt elke maandag van het jaar starten met een cursus van 4 of 20 uur per week. Zelfvertrouwen, toewijding en veel zin om te leren zijn de belangrijkste ingrediënten om te slagen bij het DELE-examen. Vetrouw in onze school en methode, 95% van onze studenten slaagt voor het examen!