Cursus Spaans online Intensief 25

go to top

Cursus Spaans online Intensief 25

request more info

Contact

Contact

Meer persoonlijke aandacht om het maximale uit je lessen te halen

Met de deze cursus superintensief 25 online maak je enorm snel vorderingen. De gereduceerde groepen zorgen ervoor dat je meer persoonlijke aandacht krijgt van de docenten, je sneller vooruit gaat en vloeiender leert communiceren.

Startdata Elke maandag
Lesdagen Van maandag t/m vrijdag
Lessen per week 25 lessen
Lesduur 55 min.
Niveaus Alle niveaus A1-C2
Programmaduur Min. 2 weken
Groepsgrootte Min. 4 - max. 12 cursisten
Minimum leeftijd 13 jaar
Beschikbare tijden (Madrid MET) 9:00-14:00 of 15:00-20:00
Prijs vanaf € 155 per week

Het accent ligt op jou

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Dit programma is ideaal als je snel vorderingen wilt maken, veel aan het woord wil komen en graag extra persoonlijke aandacht van je docent ontvangt. De groepen zijn gereduceerd waardoor de lessen nog dynamischer en interactiever zijn. Als je kiest voor de super intensief 25 ben je verzekerd van een cursus waarbij je heel veel mogelijkheden hebt om te converseren en je kennis te oefenen met je klasgenoten.

¿WAAROM ONZE CURSUS SUPER INTENSIEF 25 ONLINE?

Bij deze cursus heb je in gereduceerde groepen van gemiddeld 6 studenten (maximaal 12) les. Een perfecte cursus voor studenten die graag veel vooruitgang willen boeken terwijl ze gepersonaliseerde aandacht ontvangen. 20 live lessen + 5 cultuur- en conversatieworkshops per week geven je Spaans een enorme boost. Daarnaast heb je de mogelijkheid om persoonlijke al je vragen te stellen, wij verzekeren je dat we de antwoorden hebben.