Cursus Spaans Online Intensief 20

go to top

Cursus Spaans Online Intensief 20

request more info

Contact

Contact

Snel en effectief Spaans leren

Als je het belangrijk vindt om snel en effectief Spaans te leren, dan is de Intensief 20 jouw cursus. Met dit online programma stijg je snel in niveau, word je echt vloeiend in het Spaans en werk je aan met grote resultaten aan je communicatieve vaardigheden.

Startdata Elke maandag
Lesdagen Van maandag t/m vrijdag
Lessen per week 20 lessen
Lesduur 55 min.
Niveaus Alle niveaus A1-C2
Programmaduur Min. 2 weken
Groepsgrootte Min. 4 - max. 12 cursisten
Minimum leeftijd 13 jaar
Beschikbare tijden (Madrid MET) 9:00-13:00 of 16:00-20:00
Prijs vanaf € 135 per week

Het meest populaire programma

VOOR WIE IS DEZE ONLINE CURSUS?

Deze online cursus is ontworpen voor studenten die in korte tijd vloeiend willen worden in het Spaans. Als je graag Spaans leert in kleine groepen door middel van dynamische lessen en zo snel mogelijk aan de slag wilt, dan is dit jouw cursus. Met onze Intensief 20 online werk je (verder) aan je basis en leer je natuurlijk en vloeiend communiceren. Met 4 lesuren per dag voel je je al snel als een vis in het water als het om de Spaanse taal gaat.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE INTENSIEF 20 ONLINE?

Dit is een simpele manier om online een onderdompeling in het Spaans te ondergaan en in korte tijd grote vooruitgang te boeken. De Intensief 20 online kun je volgen waar je maar wilt, haal optimale resultaten vanuit je eigen huis. Dit programma bestaat uit 20 lessen per week van elk 55 minuten. Intensieve, dynamische en interactieve lessen met maximaal 12 studenten per groep.