Online school

go to top

Online school

request more info

Contact

Contact

Leer Spaans online

Besteed je tijd thuis nuttig en leer Spaans met onze online lessen.

Waarom kiezen voor de online lessen van don Quijote?
  • Live lessen, realtime antwoorden
  • Persoonlijke begeleiding
  • Flexibele roosters
  • E-book en online leeromgeving
  • Alle niveaus (A1-C2)
  • Nieuwe cursussen elke maandag
  • Internationale sfeer
  • Certificaat na afronding
  • Geaccrediteerd door het Instituto Cervantes

Online lesmethodiek

Onze online lessen onderscheiden zich door de communicatieve benadering. Dit houdt in dat onze ervaren docenten speciale opdrachten en oefeningen ontwikkelen die altijd gericht zijn op de participatie en betrokkenheid van de student. De lessen van don Quijote zijn dynamisch en richten zich op alle basisvaardigheden van het leren van een vreemde taal: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Bij al onze online cursussen ga je meteen aan de slag met Spaans voor gebruik in dagelijkse situaties, dat je makkelijk in de praktijk kunt brengen.

Online cursussen

don Quijote biedt 7 verschillende cursussen voor studenten van boven de 13 jaar, waaronder groepslessen (van 3, 20 of 25 uur per week), één-op-éen sessies en semi-privélessen, DELE-voorbereidingscursussen en cursussen voor Docenten Spaans. Vind de perfecte cursus voor jou en leer Spaans op jouw manier!

Cursussen Lessen per week Programmaduur
Online 3 lessen per week 2 lessen Spaans Minimum 4 weken
Online Intensief 20 20 lessen Spaans Minimum 2 weken
Online Intensief 25 20 lessen Spaans + 5 conversatielessen Minimum 2 weken
Online Privélessen 5, 10, 15 of 20 lessen Spaans Flexibel
Online Semi-privélessen 5, 10, 15 of 20 lessen Spaans Flexibel
Online DELE-Voorbereidingscursus 4 of 20 DELE-lessen Minimum 4 of 2 weken
Online Docentencursus 12 lessen methodologie + begeleiding, 4 uur observatie + 4 uur projecten 2 weken
** 35 € voor inschrijfkosten en gebruik lesmateriaal niet inbegrepen.

Voordelen van de online lessen Spaans bij don Quijote

Vraag je je af waarom je zou moeten beginnen met online studeren? Eén van onze motto's is "stop nooit met leren". Nu bieden we je een gouden kans om het meeste uit je tijd thuis te halen. Dit zijn enkele voordelen van het kiezen voor don Quijote online Spaanse lessen.

Live lessen

Onze online lessen Spaans zijn interactief en hebben een hoge deelname van studenten. Docenten geven les en reageren in realtime. Tijdens de lessen heb je interactie met zowel je leraar als studenten van over de hele wereld.

Comfort en flexibiliteit

Volg je online lessen Spaans vanuit huis met alle comfort, altijd en overal! Geen reis- of verblijfkosten. Leer Spaans online bij de meest prestigieuze instelling in het onderwijzen van deze taal.

De best gekwalificeerde docenten

Onze native docenten zijn hooggekwalificeerd, gemotiveerd en zeer ervaren. Ze zijn opgeleid in verschillende leermethodologieën en om in te spelen op de behoeften van elke student. Het zijn dezelfde leraren als die van onze scholen in Spanje en Latijns-Amerika.

Meer dan 30 jaar ervaring

don Quijote, opgericht in 1989, is de meest prestigieuze Spaanse school in de sector. Onze programma's worden onderschreven door het Instituto Cervantes. We benaderen de klant op een persoonlijke manier en stellen ze altijd centraal in het proces, zodat studenten en docenten actief betrokken zijn in de leeromgeving.

Geaccrediteerd certificaat

Na het voltooien van het programma ontvang je een door het Instituto Cervantes geaccrediteerd certificaat, dat je nieuw verworven niveau Spaans bevestigt. Bedrijven en universiteiten beschouwen dit certificaat als bewijs van beheersing van de taal.