Waar kunt u beter Spaans leren dan in Spanje? Barcelona is dan een goede keuze. Ondanks dat de officiële taal het Catalaans is spreek iedereen hier Spaans. Daarnaast vindt u in Barcelona uitstekende taalscholen waar u het Spaans in snel tempo onder de knie krijgt.

Naast studeren is er van alles te beleven in deze levendige stad. Wilt u de sfeer van deze stad proeven, dan doet u er verstandig aan een appartement in Barcelona in het centrum te huren. U bent op loopafstand van de beroemde Ramblas en de Gotische wijk. Wilt u naast de stad ook graag naar het strand, dan is het huren van een appartement in Barceloneta een goede keuze. Deze wijk ligt aan een prachtig zandstrand en is op 15 minuten lopen van het centrum van de stad. Ook bent u op loop afstand van het Vila Olimpica waar veel hippe discotheken en lounch bars zijn.

Bij OK Apartment Barcelona vindt u een grote keuze aan appartementen in Barcelona. U kunt een appartement huren voor enkele dagen, enkele weken of per maand. Wilt u graag zo goedkoop mogelijk overnachten, dan kunt u kiezen voor een appartementen net buiten het centrum van Barcelona, zoals in de wijken Poble Sec, Gracia, Sant Marti en Poble Nou.

Kiest u een appartement als accommodatie, dan verblijft u, anders dan bij een hotel, tussen de lokale bevolking. U zult makkelijk contact leggen met de andere bewoners in de omgeving. Ook heeft u een volledige ingerichte keuken tot u beschikking.

Volgende Stap

Laten we praten! Bekijk ons aanbod en laat ons je helpen om je eigen offerte samen te stellen.

Nieuwsbrief

Interessante verhalen elke maand, rechtstreeks in je inbox.