Elk jaar ontvangen we bij don Quijote duizenden cursisten die Spaans willen leren of verbeteren, maar er is geen groter compliment dan cursisten die terugkomen om Spaans bij ons te leren. Om je kennis te laten maken met deze cursisten, willen we er graag één aan je voorstellen. Bernd Pappenburg is in Duitsland docent Spaans en vanwege zijn functie moet hij een goed niveau Spaans hebben om dit zijn leerlingen thuis goed te kunnen aanleren.

Bernd heeft door heel Spanje onze scholen bezocht, in Barcelona, Madrid, Valencia en sinds 2006 komt hij geregeld op onze school in Tenerife. Het lijkt erop dat Bernd op Tenerife zijn ideale plek heeft gevonden om werk en vakantie met elkaar te combineren, en als Bernd refereert aan werk denken wij dat hij doelt op het volgen van onze Individuele lessen. Deze lessen geven Bernd de mogelijkheid om specificieke thema´s te behandelen in een op maat gemaakte cursus. Bernd heeft ook aangegeven dat één van de redenen dat hij het fijn vindt om telkens terug te keren naar Tenerife is omdat er een familiaire sfeer hangt (het is één van de onze kleinste scholen in Spanje) en dat de lesmethode van don Quijote continu verbeterd wordt gedurende de afgelopen 25 jaar.

Door zijn vakantie te combineren met deze op maat gemaakte cursus, beschikt Bernd niet alleen over een hoog niveau van de Spaanse taal, hij verbetert ook zijn lesvaardigheden om zijn studenten de beste leervaring mogelijk te kunnen bieden. Bij don Quijote zijn we trots op al onze cursisten die een cursus komen volgen, maar cursisten als Bernd vinden wij speciaal. Niet alleen is Bernd een terugkomende cursist, hij is ook een mede-docent die zijn vertrouwen laat zien in don Quijote om hem zo goed mogelijk voor te bereiden op alle uitdagingen die hij tegen kan komen tijdens het lesgeven van de Spaanse taal op een middelbare school.

Volgende Stap

Laten we praten! Bekijk ons aanbod en laat ons je helpen om je eigen offerte samen te stellen.

Nieuwsbrief

Interessante verhalen elke maand, rechtstreeks in je inbox.