Mexico is een populair land bij reizigers die benieuwd zijn naar het Zuid-Amerikaanse leven. Het kent een oude geschiedenis en heeft een mooie natuur waardoor er voldoende te zien is. Zeker als u gaat backpacken in Mexico ziet u het land zoals het echt is. Kies uw eigen route en laat u betoveren door alles wat Mexico te bieden heeft.

Beleef het backpacken in Mexico

Het grote voordeel van backpacken is het meemaken van het echte Mexicaanse leven. Als reiziger bent u veel dichter bij de lokale bevolking dan wanneer u het land bekijkt als doorsnee hoteltoerist. Daarnaast maakt u ook makkelijk contact met andere backpackers. Zelfs als u alleen reist voelt u zich nooit alleen en dat terwijl u ook nog eens leert over de cultuur en geschiedenis van het land. De diverse bezienswaardigheden in Mexico zijn namelijk echte historische trekpleisters.

Ontdek de oude volkeren van het land

Mexico is een zeer gevarieerde reisbestemming. Vooral voor liefhebbers van cultuur en historie valt er veel te ontdekken. De overblijfselen van de oude culturen zijn er nog altijd zichtbaar. Bezoek bijvoorbeeld eens de wereldberoemde stad Cobá. Hier vindt u diverse ruïnes van de Mayacultuur. Daarnaast zijn er meer bezienswaardigheden in Mexico waar de Maya's een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan de tempel Kukulkan, die de vorm van een piramide heeft. U krijgt een goed beeld van wat de klassieke Mayacultuur allemaal heeft voortgebracht.

Even genieten en ontspannen

Hoewel de Mayacultuur belangrijk is voor Mexico, is er veel meer te zien en te doen in dit Zuid-Amerikaanse land. Als u nog meer cultuur wilt opsnuiven kunt u terecht in de hoofdstad Mexico-stad. Wilt u wat van de natuur zien? Dan is El Pieco de Orizaba, de hoogste berg van het land een echte aanrader. Om uiteindelijk helemaal tot rust te komen kent Mexico diverse badplaatsen voor echte ontspanning. Ontdek al backpackend de variatie van dit mooie land.

Volgende Stap

Laten we praten! Bekijk ons aanbod en laat ons je helpen om je eigen offerte samen te stellen.

Nieuwsbrief

Interessante verhalen elke maand, rechtstreeks in je inbox.