Spaans leren in Trinidad, Cuba

go to top

Spaans leren in Trinidad, Cuba

  • Studeer Spaans in Trinidad
school location

Partner School Trinidad

school location Trinidad, Cuba - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Trinidad - Cuba

Onze taalschool in Trinidad is uniek omdat het hier niet gaat om lessen in een fysiek schoolgebouw. In plaats daarvan bieden we een leerervaring  in een intieme en persoonlijke sfeer. Je hebt les bij de docent thuis, bij de gastfamilie thuis of in het geval van bepaalde mini-groep cursussen, in één van de culturele centra. Dit is dé manier om de Cubaanse cultuur en bevolking echt te leren kennen.

  • Intensief: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Deze cursus is ideaal om de taal te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

  • Super Intensief: Als je liever wat sneller wilt is de Super Intensieve cursus wat voor jou! Je kunt kiezen uit 20 groepslessen + 5 of 10 individuele lessen per week. Deze cursus is een aanrader als je aan je conversatie in het Spaans wilt werken.

  • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze één op één cursus perfect voor jou. De inhoud van de cursus bepaal je samen met de docent.

  • Spaans & Dans of Muziek: Naast de 20 groepslessen volg je 5 lesuren Salsa dansen of Cubaanse muziek. Er is geen leukere manier om met de Cubaanse cultuur kennis te maken.

Huisvesting

In Trinidad bieden we gastfamilies. De zorgvoldig gekozen gastfamilies wonen in ruime woningen in het centrum van de stad. Je kunt er verblijven in 1-persoonskamers op basis van halfpension (ontbijt en avondeten). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning of een ventilator en sommige kamers beschikken over een privébadkamer. 

Activiteiten en excursies

Een reis naar Cuba is niet compleet zonder een bezoek aan één van de rum-musea of tabaksfabrieken. Maak dus optimaal gebruik van je tijd in Cuba door met je medecursisten leuke excursies te maken en te genieten van de adembenemende landschappen die Cuba rijk is.

Onze mening

Trinidad is nog steeds vrij onaangetast door het toerisme, alhoewel het nu beetje bij beetje begint te komen. Het is een leuke stad voor de wat meer avontuurlijkere studenten, aangezien het een stuk kleiner is dan Havana en Santiago en er minder studenten aanwezig zijn dan in de andere steden.