Studeer Spaans in Sosua, Dominicaanse Republiek

go to top

Studeer Spaans in Sosua, Dominicaanse Republiek

  • Studeer Spaans in Sosua, Dominicaanse Republiek
school location

Partner School Sosua

school location Sosua, Republica Dominicana - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Sosua - Dominicaanse Republiek

Onze taalschool in Sosua ligt in het oostelijke gedeelte van de stad, in een wijk die 'El Batey' heet. Zowel het centrum als het strand liggen op een paar minuten lopen van de school. Op het terrein van de school zijn 4 terrassen, omringd door grote tropische bomen, waar soms ook de lessen plaatsvinden.

Dominicaanse studenten die Engels of Duits studeren en internationale studenten die Spaans studeren spreken vaak af in de tuin van de school om hun nieuwe taal te oefenen, te pingpongen of gewoon gezellig te relaxen op de loungestoelen. De klaslokalen zijn eenvoudig, maar gezellig. De school is voorzien van computers en gratis internet. Ook is er Wi-Fi aanwezig.

  • Intensief: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Met 20 groepslessen per week is deze cursus een effectieve en gezellige manier om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

  • Super Intensief: Als je liever wat sneller wilt dan volg je de superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Tijdens deze cursus kun je extra aan je vaardigheden op communicatief gebied werken.

  • Individuele lessen: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze cursus perfect voor jou. De lesinhoud bepaal je samen met de docent.

Huisvesting

In Sosua kun je verblijven in een studio of appartement nabij de school. Het ontbijt is inbegrepen. Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar op aanvraag en wanneer je samen boekt, reist en aankomt. Neem contact met ons op voor exacte prijzen.

Activiteiten en excursies

De onderstaande activiteiten en excursies van deze school worden ook benut door Dominicaanse jongeren.

  • Dansen op live muziek (son en merengue) in de bar van een lokaal 5-sterren hotel (gratis toegang).
  • Films in de Cinemateca Nacional
  • Tours door de stad naar culturele bezienswaardigheden onder begeleiding van een gids.
  • Dagje naar het strand.
  • Windsurfen en kiteboarden.

Onze mening

Als je op zoek bent naar een kleine, plezierige plek om Spaans te leren in de Dominicaanse Republiek, dan is Sosua de juiste keuze. Tussen Sosua en Cabarete vind je de perfecte combinatie van een studie Spaans, sport, ontspanning, zon en een bruisend nachtleven!