Leer Spaans in Mexico

go to top

Leer Spaans in Mexico

request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Mexico

Voel zelf de passie van dit fascinerende land en ga Spaans leren in Mexico! don Quijote biedt een scala aan interessante en leuke cursussen op de meest fantastische bestemmingen in Mexico. Spaans leren in Mexico is één grote ontdekkingsreis!

Bestemmingen in Mexico

 • Guanajuato - Deze bruisende en kleurrijke koloniale stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ontdek de Spaanse taal in Guanajuato!

 • Playa del Carmen - Spaans leren terwijl je geniet van de tropische zon op steenworp afstand van de witte zandstranden.

 • Oaxaca - Een stijlvolle koloniale omgeving in een gebied van belangrijke archeologische vondsten. Oaxaca heeft het beste culturele erfgoed op Mexicaanse bodem.

Cursussen Spaans in Mexico

 • Intensief Spaans 20: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Deze cursus is ideaal om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

 • Intensief Spaans 25: Als je liever wat sneller wilt, dan volg je de cursus Superintensief van 25 groepslessen per week. Volg naast je reguliere lessen specialisatielessen, met de keuze uit de volgende onderwerpen; DELE Voorbereiding, Business Spaans, Cultuur, Geschiedenis, Kunst of Communicatieve Vaardigheden.

 • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan zijn de individuele cursussen perfect voor jou. De individuele lessen kun je natuurlijk ook gebruiken als aanvulling op je cursus Intensief Spaans.

Naast bovenstaande cursussen, kun je ook kiezen voor Speciale Programma´s zoals Medisch Spaans, Docenten Spaans of Vrijwilligerswerk. Download onze prijslijst voor het gehele cursusaanbod!

Meer Informatie

Gastgezin - Verblijf bij een geselecteerde locale familie. Je kan kiezen voor een kamer op basis van ontbijt of half pension.

Residencia- Verblijf in Oaxaca en Playa del Carmen in onze Residencia, op basis van logies of inclusief ontbij. 

Studentenflat - Verblijf in studentenflat, met toegang tot de volledig ingerichte keuken, gedeelde badkamer en woonkamer. Geen maaltijden inbegrepen.
 

Munteenheid: Peso

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$2-8
  Gemiddeld: US$8-20
  Luxe: vanaf US$20
 • Verblijf
  Goedkoop: US$10-20
  Gemiddeld: US$20-70
  Luxe: vanaf US$70

Mexico heeft het allemaal: woestijnlandschappen, met sneeuw bedekte bergtoppen, afbrokkelende ruïnes, bruisende moderne steden, prachtige koloniale steden, exclusieve luxe resorts en lege tropische stranden. Wat je persoonlijke smaak zal zijn, Mexico heeft het voor je! Het is een groot land, veruit de grootste in Midden- Amerika, met een verscheidenheid aan landschappen, mensen en culturen. Mexico is de thuisbasis van ongeveer 60 verschillende inheemse volkeren die erin geslaagd zijn om hun sterke identiteit te behouden, dit hebben zij grotendeels te danken aan hun landelijke isolement. Dit zal je terugzien overal waar je reist binnen Mexico, elke regio heeft zijn eigen verrassingen.

De woestijn bedekt het noorden dat de grens vormt met de Verenigde Staten. Deze grens vormt een groot verschil, aan de andere kant van de grens waar de pracht en praal in de Verenigde Staten ligt. Dit maakt Mexico ook een speciale en spannende plek om te bezoeken met zoveel cultuur verschillen, die je de hele tijd geïnteresseerd laten zijn om tot je verbeelding te spreken. Naar het zuiden toe kan je meer te weten komen over de Maya ruïnes die zich verschuilen in de dichte jungle omringd door exotische dieren. Mexico Stad is de hoofdstad en ligt midden in het centrum. Het is de derde grootste stad in de wereld en is gevuld met contrasten als grote koloniale gebouwen naast moderne glazen wolkenkrabbers. Als de drukte je te veel wordt kun je genieten op de prachtige stranden die Mexico te bieden heeft aan de Stille- of de Atlantische Oceaan terwijl je geniet van een koele margarita. Mexico is letterlijk een reizigers paradijs!