Spaans leren in Mendoza, Argentinië

go to top

Spaans leren in Mendoza, Argentinië

  • Studeer Spaans in Mendoza
school location

Partner School Mendoza

school location Mariano Moreno, Mendoza, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Mendoza, Argentinië

Onze Spaanse school in Mendoza ligt in het centrum, 5 minuten van het voetgangersgebied en dichtbij de hoofdstraat 'Avenida de Colon', 'Parque Cvico', het stadhuis en 'Casa de Govierno'. De school beschikt over 6 leslokalen, een lerarenkamer, een keuken, een audio & video ruimte, een computerruimte met gratis toegang tot internet en een gemeenschappelijke ruimte waar je koffie, thee of "mate" (een soort thee met een hoge concentratie caffeïne) kan drinken. De school beschikt ook over haar eigen achtertuin met barbecue!

Lesrooster

De cursus bestaat uit vier lessen per dag van 55 minuten in groepen van maximaal 7 studenten. Daarnaast wordt de cursus aangevuld met verschillende activiteiten waaraan de studenten in hun vrije tijd kunnen deelnemen. De lessen zijn verdeeld in twee blokken met een pauze van 20 minuten.
De school behoudt het recht om de groepscursus in een individuele cursus te veranderen indien er geen andere studenten van hetzelfde niveau aanwezig zijn. Wanneer dit gebeurt zal het aantal lesuren met 50% verminderd worden.

Huisvesting

Met zorg geselecteerde gastgezinnen, die op 10 tot 25 minuten loopafstand van de school wonen. De gezinnen bieden je 1-persoonskamers op basis van halfpension. Wasservice is optioneel. De meeste huizen hebben een prachtige architectuur, groene achtertuinen en zwembaden!

Houd er rekening mee dat er op zondag geen maaltijden worden gereserveerd.

Activiteiten en Excursies

Onze studenten kunnen de wijngaarden van Mendoza bezoeken. Voor diegenen die van avontuur houden, zijn de rivieren met hun stroomversnellingen in het Andes gebergte perfect voor rafting en kayakken. Richting het noordoosten zijn er verschillende internationale skigebieden en andere avontuurlijke sporten.

Onze Mening

Mendoza is de ideale plek om Spaans te leren. Daarnaast kun je Argentinië verkennen, riverraften en kayakken, skiën en nog heel veel andere outdoor sporten combineren met je cursus Spaans.