Spaans Leren in Heredia, Costa Rica

go to top

Spaans Leren in Heredia, Costa Rica

  • Studeer Spaans in Heredia
school location

don Quijotel Heredia

school location Santo Domingo de Heredia, Costa Rica - De Stad

Kaart

don Quijote Santo Domingo de Heredia - Costa Rica

Onze school in Santo Domingo de Heredia ligt in een klein voorstadje van Heredia, niet ver van San José en bijbehorende internationale luchthaven Juan Santamaria. De school oogt knus en de sfeer is informeel. Naast de 15 leslokalen is er een grote, mooie tuin. Bij goed week kun je dus zomaar hier les krijgen!
Met een bushalte om de hoek, ben je ook binnen korte tijd in zowel Heredia als San José, maar in de buurt van de school zijn ook verschillende winkels, barretjes en restaurants te vinden. 

Cursussen Spaans

  • Intensief Spaans 20: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Deze cursus is ideaal om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

  • Intensief Spaans 25: Als je liever wat sneller wilt, dan volg je de cursus Superintensief van 25 groepslessen per week. Volg naast je reguliere lessen specialisatielessen, met de keuze uit de volgende onderwerpen; DELE Voorbereiding, Business Spaans, Cultuur, Geschiedenis, Kunst of Communicatieve Vaardigheden.

  • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan zijn de individuele cursussen perfect voor jou. De individuele lessen kun je natuurlijk ook gebruiken als aanvulling op je cursus Intensief Spaans.

Naast bovenstaande cursussen, kun je ook kiezen voor Speciale Programma´s zoals Medisch Spaans, Docenten Spaans of Vrijwilligerswerk. Download onze prijslijst voor het gehele cursusaanbod!

Huisvesting

In Santo Domingo de Heredia bieden we je de volgende huisvestingsopties:

  • Gastgezin; in 1- of 2-persoonskamer op basis van logies, halfpension of volpension.

  • Studentenflat; in 1- of 2-persoonskamer op basis van logies.

Onze mening

Santo Domingo de Heredia is een ideale plek om Spaans te leren. Het is erg centraal gelegen en alles is goed bereikbaar. Of je nu naar de grote stad, de zee of het tropisch regenwoud wilt: vanuit Santo Domingo de Heredia is alles binnen handbereik!