Spaans leren in Havana, Cuba

go to top

Spaans leren in Havana, Cuba

  • Studeer Spaans in Havana
school location

Partner School Habana

school location Habana, Cuba - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Havana - Cuba

Onze taalschool in Havana is uniek, omdat het hier niet gaat om lessen in een fysiek schoolgebouw. In plaats daarvan bieden we een leerervaring in een intieme en persoonlijke sfeer. Je hebt les bij de docent thuis of bij de gastfamilie thuis. Dit is dé manier om de Cubaanse cultuur en bevolking écht te leren kennen.

De school is erkend door UNEAC (Union de Escritores y Artistas de Cuba), één van Cuba's meest gewaardeerde culturele organisaties.
 

  • Intensief: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Deze cursus is ideaal om de taal te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

  • Super Intensief: Als je liever wat sneller wilt is de Super Intensieve cursus wat voor jou! Je kunt kiezen uit 20 groepslessen + 5 of 10 individuele lessen per week. Deze cursus is een aanrader als je aan je conversatie in het Spaans wilt werken.

  • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze één op één cursus perfect voor jou. De inhoud van de cursus bepaal je samen met de docent.

  • Spaans & Dans of Muziek: Naast de 20 groepslessen volg je 5 lesuren Salsa dansen of Cubaanse muziek. Er is geen leukere manier om met de Cubaanse cultuur kennis te maken.

Huisvesting

Wij adviseren om gebruik te maken van huisvesting bij een gastgezin. De door ons geselecteerde gastgezinnen wonen in ruime huizen in een mooi gedeelte van de stad: Reparto Vedado. Hoewel het vooral een rustige buurt is, kun je er wel een aantal leuke barretjes en disco's vinden. Vedado ligt op ongeveer 40-45 minuten loopafstand of ongeveer 15 minuten met de fiets of taxi van het oude stadscentrum van Havana. De gastgezinnen bieden 1- of 2-persoonskamers op basis van halfpension (ontbijt en avondeten). Alle kamers zijn voorzien van air-conditioning of ventilator.

Activiteiten en excursies

* Een bezoek aan het rummuseum of de tabaksfabriek.
* Paardrijden en duiken.
* Een stadswandeling onder begeleiding van een docent.
* Uitstapje naar het strand.
* Een bezoek aan een mangoboerderij.

Onze mening

Havana is een plaats waar je de aanstekelijke ritmes van de son en salsa overal op straat hoort, de vriendelijke bevolking je uitnodigt om mee te dansen en waar dichters inspiratie opdoen. Leer Spaans in Havana en ontdek het allemaal zélf!