Leer Spaans in Guatemala

go to top

Leer Spaans in Guatemala

 • Cursus Spaans in Guatemala
 • Cursus Spaans in Guatemala
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Guatemala

Studeer Spaans in Guatemala en ontdek een van de meest kleurrijke landen ter wereld. don Quijote biedt je verschillende cursusussen om Spaans te leren in Guatemala terwijl je aan het de lokale cultuur ontdekt en ervaart! 

Bestemming in Guatemala

 • Antigua - Ontdek de koloniale charme in een van de oudste steden van Centraal- Amerika.

Cursussen Spaans in Guatemala

 • Intensieve Groepscursus: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week in een groep met niet meer dan 4 cursisten. Dit is een ideale manier om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

 • Superintensieve Groepscursus: Om je Spaans echt snel te verbeteren volg je 20 groepslessen en 10 individuele lessen per week. Deze combinatie is met name goed voor je prestaties op het gebied van conversatie.

 • Individueel: Bij de individuele cursus kun je Spaans leren in je eigen tempo volgens een programma dat je samen met de docent opstelt.

 • Vrijwilligerswerk programma: Om in aanmerking te komen voor dit programma dien je minimaal een periode van 4 weken beschikbaar te zijn. Naast het vrijwilligerswerk volg je een cursus Spaans. Neem contact met ons op voor de details. 

Meer Informatie

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen de volgende huisvestingtypes:

Gastgezinnen zijn geselecteerd om jou een zo goed mogelijk verblijf te bieden. Je kunt kiezen uit een 1- of een meerpersoonskamer o.b.v. halfpension.

Hostel: In een 1- of en meerpersoonskamer, op basis van logies

Munteenheid: Quetzal - US Dollar ($)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$2-5
  Gemiddeld: US$5-15
  Luxe: vanaf US$15
 • Verblijf
  Goedkoop: US$5-30
  Gemiddeld: US$30-60
  Luxe: vanaf US$60

Guatemala biedt het beste van Midden- Amerika in een compacte vorm. In Guatemala vind je de mooiste voorwerpen uit de Maya-beschaving samen met een overvloed aan indrukwekkende ruïnes en andere archeologische plaatsen, zoals de stad Chichicastenango. Geologisch gezien is het land een van de meest actieve in Midden- Amerika met een aantal van de hoogste en meest energieke vulkanen. Deze rokende pieken dragen bij aan een adembenemende natuurlijke schoonheid met op de achtergrond dichte tropische oerwouden die ook plaats maken voor onweerstaanbare hoogland meren.

Het culturele erfgoed van de Maya´s is duidelijk zichtbaar door heel Guatemala en de lokale bevolking is er trots op om de traditionele kleding met vele felle kleuren te dragen. Guatemala heeft een onrustig verleden gehad op zijn zachtst gezegd, met een wrede burgeroorlog tussen 1960 en 1996. De rust is nu echter teruggekeerd en het land is omgebouwd tot een vriendelijke en gastvrije bestemming. Er is geen betere tijd om nu naar Guatemala te gaan en om dit prachtige land te ontdekken.