Leer Spaans in Ecuador

go to top

Leer Spaans in Ecuador

 • Cursus Spaans in Ecuador
 • Cursus Spaans in Ecuador
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Ecuador?

Leer Spaans in Ecuador, een land met een rijke cultuur en een ongekend mooie natuur. Maak een keuze uit ons cursusaanbod in Quito en leer Spaans in een indrukwekkende omgeving!

Bestemming in Ecuador

 • Quito - een van de hoogst gelegen hoofdsteden ter wereld in het Andesgebergte. Quito is het culturele centrum van Ecuador.

Cursussen Spaans in Ecuador

 • Intensief Spaans 20: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. De groepscursus is een effectieve en gezellige manier om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

 • Intensief Spaans 25: Als je liever wat sneller wilt, dan volg je de cursus Superintensief van 25 groepslessen per week. Volg naast je reguliere lessen specialisatielessen, met de keuze uit de volgende onderwerpen; DELE Voorbereiding, Business Spaans, Cultuur, Geschiedenis, Kunst of Communicatieve Vaardigheden.

 • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan zijn de individuele cursussen perfect voor jou. De individuele lessen kun je natuurlijk ook gebruiken als aanvulling op je cursus Intensief Spaans

Meer Informatie

Er zijn twee type huisvesting beschikbaar, beiden waarin je de Spaanse taal kunt oefenen en verbeteren buiten de lessen om. Deze twee mogelijkheden zijn:

Gastgezin: Een 1- of 2-persoonskamer o.b.v. ontbijt, half- of volpension. (Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar wanneer je samen reist, boekt en aankomt.)

Studentenflat: Een 1- of 2-persoonskamer op basis van logies.  (Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar wanneer je samen reist, boekt en aankomt.)

Munteenheid: U.S Dollar($)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$1-5
  Gemiddeld: US$5-30
  Luxe: vanaf US$30
 • Verblijf
  Goedkoop: US$2-15
  Gemiddeld: US$15-70
  Luxe: vanaf US$70

Wat ontbreekt aan Ecuador is de grootte in vergelijking tot zijn buurlanden in Zuid-Amerika, maar Ecuador maakt het meer dan goed met zijn rijke cultuur, het bewogen verleden en de fascinerende variërende landschappen. Juist doordat het niet zo´n groot land is, is het ideaal voor reizigers en daarom ook een populaire bestemming van Zuid-Amerika. Hier kun je enkele van de beste koloniale architectuur vinden van de bloeiende inheemse culturen, de vulkanische landschappen liggen zelfs dicht naast tropische regenwouden. Ecuador is een van de meest bio-diverse landen ter wereld zodat je gegarandeerd een fantastische wilde natuur kan spotten in de jungle, bergen of stranden.

Voor diegenen die een passie hebben voor het buitenleven is Ecuador ook ideaal. De prachtige uitgestrekte jungles en bergachtige landschappen maken het uitstekend voor wandelingen. Voor die ook nog eens geen hoogtevrees hebben kunnen de Chimborazo in het Cotopaxi National Park beklimmen, hoogste vulkaan op 6310 meter.  Bij Mitad del Mundo, monument van de evenaar, kun je een voet zetten op beiden halfronden. Cuenca is de derde grootste stad van Ecuador en is een geweldige plek om de constructies te zien van het koloniale tijdperk samen met de overgeleven Inca-ruïnes.

Na de steden van Ecuador ontdekt te hebben samen met de prachtige en bergachtige landschappen kun je altijd ontspannen op een van de ongerepte stranden. Het land ligt op de evenaar aan de Stille Oceaan en is daarom altijd warm en aangenaam. Ecuador is ook ideaal voor duiken en snorkelen, maar je kunt ook gewoon genieten van de zon in dit tropische paradijs.