Leer Spaans in de Dominicaanse Republiek

go to top

Leer Spaans in de Dominicaanse Republiek

 • Cursus Spaans in Dominicaanse Republiek
 • Cursus Spaans in Dominicaanse Republiek
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in de Dominicaanse Republiek

Leer Spaans in de Dominicaanse Republiek en ontdek een eiland met een natuurlijke schoonheid en zeer gastvrije bewoners. don Quijote biedt een paar geweldige bestemmingen en cursussen aan zodat jij Spaans kunt leren in de Dominicaanse Republiek met op de achtergrond het prachtige tropische regenwoud.

Bestemmingen in de Dominicaanse Republiek

 • Santo Domingo - De bruisende hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, vol met fascinerende culturele attracties, allemaal op korte afstand van de tropische stranden van het eiland!

 • Sosua - bekend om het duiken en de stranden, Sosua is dé perfecte bestemming voor diegenen die zoeken naar een intieme, ontspannen omgeving.

Cursussen Spaans in de Dominicaanse Republiek

 • Intensief: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Met 20 groepslessen per week is deze cursus een effectieve en gezellige manier om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

 • Super Intensief: Als je liever wat sneller wilt dan volg je de superintensieve cursus van 30 groepslessen per week. Tijdens deze cursus kun je extra aan je vaardigheden op communicatief gebied werken.

 • Individuele lessen: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze cursus perfect voor jou. De lesinhoud bepaal je samen met de docent.

Meer Informatie

Gastgezin: Verblijf bij één van onze geselecteerde Dominicaanse families, in een éénpersoonskamer op basis van halfpension in Santo Domingo.

School Studio: Beide scholen bieden je de kans om te verblijven in een zelf-catering schoolappartement.

Munteenheid: Dominicaanse peso (DOP$)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$5-8
  Gemiddeld: US$8-20
  Luxe: US$20-35
 • Verblijf
  Goedkoop: US$20-70
  Gemiddeld: US$70-150
  Luxe: US$150-300
  Super Luxe: US$300+

De Dominicaanse Republiek grenst aan Haïti op het Caribische eiland Hispaniola. In de Dominicaanse Republiek kun je genieten van het allerbeste van wat het Caribische gebied te bieden heeft. Met bijna 1500 kilometer aan ongerepte kustlijn zul je het gevoel hebben alsof je in een tropisch paradijs loopt met witte zandstranden, kristalhelder water en palmbomen in overvloed. Het gebrek aan ontwikkeling op het eiland maakt het een perfecte toevluchtsoord voor wilde dieren die in het kristalheldere water kunnen genieten. Ergens waar jij kan genieten van de beste snorkel en duik gebieden waar je een kijkje kan nemen in de onderwaterwereld. De Dominicaanse Republiek is een culturele mix bestaande uit Europese en Afrikaanse invloeden, het resultaat is een spannende mix. De bekendste mix is toch wel de Merengue muziek, een snelle en levendige dans beat die van haar traditionele oorsprong is gekomen om de wereld te veroveren met deze muziek.

Toen de Spaanse zeilers begonnen aan hun reis naar de Nieuwe Wereld rond de 15de eeuw was de Dominicaanse Republiek één van de eerste plaatsen waar zij zich vestigden. Als gevolg hiervan heeft het eiland recht op de naam om één van de oudste steden van de Nieuwe Wereld te zijn in Santo Domingo. Hier liggen smalle straatjes en authentieke gebouwen die overheersen met koloniale charme.  Het is een stad met vele eersten, eerste ziekenhuis, eerste suikerfabriek en de eerste kathedraal aan deze kant van de wereld. Met zoveel rijke en bewogen geschiedenis van de Dominicaanse Republiek heeft het nog zoveel meer te bieden dan andere landen in het Caribische gebied, buiten een echt tropisch en cultureel paradijs.