Leer Spaans in Cuba

go to top

Leer Spaans in Cuba

 • Cursus Spaans in Cuba
 • Cursus Spaans in Cuba
 • Cursus Spaans in Cuba
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Cuba

Leer Spaans in Cuba en beleef een onvergetelijke tijd. don Quijote biedt je een aantal cursussen op de leukste bestemmingen van dit levendige en exotische eiland.

Bestemmingen in Cuba

 • Havana - deze levendige hoofdstad is een verzamelplaats voor verschillende culturen en rassen, met een betoverende sfeer en inwoners met een ongeremde levenslust.

 • Santiago de Cuba - Cuba's tweede grootste stad, een gastvrije havenstad met prachtige stranden en goedgehumeurde inwoners.

 • Trinidad - bekend om haar ongerepte Koloniale architectuur. Trinidad is net als de andere steden een levendige stad met een geweldige sfeer, gevarieerd nachtleven en Salsamuziek.

Cursussen Spaans in Cuba

 • Intensief: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Deze cursus is ideaal om de taal te leren of je bestaande kennis te verbeteren.

 • Super Intensief: Als je liever wat sneller wilt is de Super Intensieve cursus wat voor jou! Je kunt kiezen uit 20 groepslessen + 5 of 10 individuele lessen per week. Deze cursus is een aanrader als je aan je conversatie in het Spaans wilt werken.

 • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze één op één cursus perfect voor jou. De inhoud van de cursus bepaal je samen met de docent.

 • Spaans & Dans of Muziek: Naast de 20 groepslessen volg je 5 lesuren Salsa dansen of Cubaanse muziek. Er is geen leukere manier om met de Cubaanse cultuur kennis te maken.

Meer Informatie

Cursisten hebben de mogelijkheid om te verblijven bij geselecteerde gastgezinnen, in 1-persoonskamers op basis van half pension.

Munteenheid: Cubaanse peso (Cu$)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$ 5-10
  Gemiddeld: US$ 10-20
  Luxe: vanaf US$ 20
 • Verblijf
  Goedkoop: US$ 15-25
  Gemiddeld: US$ 25-100
  Luxe: vanaf US$ 100

Cuba mag dan het grootste Caribische eiland zijn, de allure van dit tropische paradijs is gewoon gebleven. De stranden zijn ongerept en rustig en de steden zijn authentiek.

Havana, de hoofdstad, is het centrum van het Cubaanse leven. Er heerst een nostalgische sfeer, gemengd met de modern bruisende energie. De stad is de thuishaven van historische theaters en ook alle koloniale architectuur is goed bewaard gebleven. Het nachtleven is ook uitstekend. Er is altijd een levendige sfeer op de verschillende muziekpodia en in clubs, waar je kunt genieten van jazz, salsa, mamba en de rumba.

Santiago de Cuba is een andere geweldige plaats om te bezoeken en staat bekend om haar Caribische uitstraling. Deze stad herbergt ook een paar van Cuba's oudste paleizen en musea. Maar de stad heeft zich ook ontwikkeld tot een moderne stad met een groeiend aanbod aan muziek en literatuur. De schilderachtige en ongerepte koloniale stad Trinidad is perfect voor diegenen die door de straten willen slenteren, de barokke kerktorens willen zien en een bezoekje willen brengen aan de suikerfabriek.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Cubaanse geschiedenis is de Cementerio Santa Ifigenia, de laatste rustplaats van vele bekende revolutioniaren, zeker een interessante plek om te bezoeken.

Hoewel het land bruist van culturele bezienswaardigheden is Cuba ook beroemd om haar prachtige stranden. Varadero, Cayo Largo en Coco zijn misschien wel het meest populair. Wanneer je van het echte, authentieke Cubaanse leven wilt proeven, moet je uit de buurt van alle toeristische plaatsen blijven en naar plekken gaan als Guanabo of naar de stranden in de buurt van Santiago de Cuba. Wat je ook kiest, er is voor ieder wat wils!