Spaans Leren in Córdoba, Argentinië

go to top

Spaans Leren in Córdoba, Argentinië

  • Spaans Leren in Córdoba, Argentinië
school location

Partner School Córdoba

school location 27 San José de Calasanz, Córdoba, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Córdoba - Argentinië

Onze partnerschool in Córdoba ligt midden in de stad, vlakbij het winkelcentrum en op loopafstand van het centrale plein. Het is een kleine taalschool met een capaciteit van ongeveer 80 studenten en beschikt onder andere over een gemeenschappelijke ruimte waar je met je medestudenten kunt genieten van een kopje koffie, thee of "mate", een keuken, een videolokaal, toegang tot internet en een dakterras met een prachtig uitzicht over de koloniale stad. Er is ook een tuin met BBQ-mogelijkheden voor de cursisten. 

  • Intensief Spaans: Door het volgen van de intensieve cursus maak je op alle gebieden kennis met het Spaans. Je volgt 25 groepslessen per week, hierdoor zul je in een korte tijd al een aardig woordje Spaans kunnen spreken. Groepslessen zijn een effectieve en natuurlijk ook gezellige manier om je Spaans te verbeteren. Je oefent je Spaans de hele dag met je mede-studenten, de leraren en met de Argentijnen, zo breng je je kennis in een korte tijd op een hoog niveau!

  • Individuele lessen: Je kunt er ook voor kiezen om privélessen te volgen. Bij de privélessen volg je de lessen naar aanleiding van een programma dat jij samen met de docent opstelt en geheel inspeelt op jou wensen en behoeften. De privélessen zijn ideaal wanneer je niet over heel veel tijd beschikt of het prettig vindt om in je eigen tempo lessen te volgen.

  • Spaans en Tangolessen: Deze cursus is een combinatie van de cursus intensief Spaans en 8 Tangolessen per week. De tangolessen gaan gepaard met een bezoek aan een live optreden. De Tangolessen zijn een heel leuke aanvulling op de reguliere lessen.

  • Immersion: Naast de groeplessen volg je 6 individuele lessen, om zo de puntjes op de i te kunnen zetten, maar ook bijvoorbeeld om in overleg een bepaald onderwerp te behandelen. Hartstikke effectief en leuk!

  • Vrijwilligerswerk: Wanneer je het vrijwilligerswerk programma wil volgen dien je eerst minimaal 4 weken een intensieve cursus Spaans te volgen. Het is belangrijk om voldoende beheersing van de taal hebben om als vrijwilliger aan de slag te kunnen gaan. Na het voltooien van de cursus ga je aan de slag als vrijwilliger bij één van de projecten die de school aanbiedt. 

Huisvesting

Gastgezin: Ontdek en ervaar meer in een gastfamilie. Verblijf in een een 1- of 2-persoonskamer op basis van ontbijt of halfpension. Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt. 
Residencia: Verblijf met andere internationals, zowel cursisten als reizigers, in een Residencia op basis van logies. Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt. 

Houd er rekening mee dat er in geen enkele huisvestingsmogelijkheid geen maaltijden worden geserveerd op zondagen.

Activiteiten en excursies

De school organiseert minimaal 2 culturele activiteiten per week, van excursies tot films, dans- en kooklessen.

Onze mening

Door de centrale ligging van Córdoba vormt de stad een goede uitvalsbasis om rond te reizen door Argentinië. Daarnaast liggen zowel de Andes als de Pampas niet ver van de stad vandaan. Ideaal voor wintersport- en natuurliefhebbers. Córdoba is een ideale plek om Spaans te leren.