Spaanse taalscholen in Colombia

go to top

Spaanse taalscholen in Colombia

request more info

Contact

Contact

Spaanse taalscholen in Colombia

Colombia is een enorm divers en gevarieerd land en een fascinerende plek om Spaans te leren. Elke regio, van de Andes tot aan het Caribisch gebied en de Stille Oceaan, laat een kant van het veelzijdige karakter van Colombia zien.  Ontdek Colombia op onze twee bestemmingen:

 • Bogota De hoofdstad van Colombia en de op drie na hoogste hoofdstad van de wereld is het culturele hart van het land. De levendige straten en historische monumenten zijn vervlochten met de koloniale charme en de prachtige natuur van Bogotá.
 • Cartagena de Indias – Of kortweg Cartagena, is een magische authentieke stad aan de Caribische kust en was een grote inspiratiebron voor Nobelprijswinnaar Gabriel García Márquez.

Cursussen Spaans in Colombia

 • Standaard (15 groepslessen): Deze cursus is de beste optie voor cursisten die graag veel vrije tijd hebben om de stad en de lokale cultuur te ontdekken.
 • Intensief (20 groepslessen): Met de cursus Intensief Spaans krijgen de cursisten 20 uur les per week en leren ze snel en efficiënt Spaans.
 • Individuele lessen (15 lessen): Dit is de beste keus voor diegenen die liever privé lessen krijgen. Met 15 één op één lessen heeft de cursist genoeg tijd om de stad en het land te ontdekken.
 • Individuele lessen (20 lessen): Ga nog een stap verder en kies voor 20 privélessen per week. Met deze cursus krijgen de cursisten alle aandacht die ze nodig hebben om snel en vloeiend Spaans te leren..
 • Spaans en Business (20 lessen Spaans + 5 lessen Business):  Deze cursus is ideaal voor cursisten die niet alleen hun Spaans willen verbeteren maar die met de lessen Business Spaans ook hun cv een boost willen geven. Ze leren het vocabulaire dat ze  tijdens werk nodig hebben.
 • Medisch Spaans (20 lessen Spaans + 5 lessen Medisch Spaans): Voor cursisten die in de gezondheidszorg werken en die niet alleen hun Spaans in het algemeen willen verbeteren maar ook hun medisch vocabulaire. Met deze cursus verbeteren ze gegarandeerd het professionele niveau van hun Spaans. Alleen beschikbaar in Bogotá.
 • Vrijwilligerswerk:  Ervaar als vrijwilliger hoe het is om in een lokale gemeenschap te werken. Cursisten dienen voorafgaand een cursus Intensief Spaans van ten minste 4 weken te volgen om er zeker van te zijn dat ze met de lokale bevolking kunnen communiceren.

HUISVESTING

Cursisten kunnen in Colombia kiezen uit twee soorten huisvesting;

Bij een gastgezin in een 1-persoonskamer – Cursisten verblijven bij een lokale familie en beleven de lokale cultuur van dichtbij. Ze hebben een eigen kamer en optioneel een privébadkamer. Er is keuze uit verblijf op basis van ontbijt of halfpension.

Residencia met een 1-persoonskamer – Als cursisten in een residencia verblijven, brengen ze meer tijd door met andere internationale cursisten en delen ze hun ervaringen zowel in de klas als daarbuiten. Alleen beschikbaar in Cartagena.  

MUNTEENHEID & KOSTEN

Munteenheid: Colombiaanse Peso (COP$)

 • Maaltijden
  Economy: US$2-4
  Middle-range: US$5-8
  High-end: US$10 en meer
 • Huur appartement per maand
  Buiten het centrum van de stad: US$200-300
  In het centrum van de stad: US$250-400

REISINFORMATIE

Colombia is rijk aan smaken, natuur, cultuur, geschiedenis en vooral aan trots. Colombianen staan erom bekend dat ze erg trots zijn op hun land en op de verschillende regio’s. Elke regio in Colombia is uniek. Het Andesgebied, waar de hoofdstad Bogotá in ligt, is bergachtig en bekend om de adembenemende uitzichten. Meer naar het noord-westen vinden we de tropische regio aan de Caribische kust. Hier draait alles om de stranden, de kleuren en de cumbia en vallenato. Cartagena de Indias is zonder twijfel de parel van deze regio en is daarom ook één van de meest populaire bestemmingen van Latijns-Amerika. Er wordt gezegd dat de bekendste auteur van Colombia, Gabriel García Márquez, werd geïnspireerd door het historische centrum van Cartagena.

Ten zuiden van de Caribische kust ligt de Stille Oceaan. Deze regio staat ook bekend om de prachtige stranden en het warme, tropische weer. De mensen zijn er vriendelijk en de biodiversiteit enorm rijk. Ten slotte vinden we langs de randen van het Amazonegebied de Orinoco. Deze regio imponeert met de ongerepte natuur, weelderige groene landschappen en inheemse stammen. De vele geografische verschillen zijn ook terug te horen de grote hoeveelheid aan regionale accenten, vocabulaire, eten, muziek en zoveel meer. Waar men ook naartoe gaat in Colombia het is zeker een onvergetelijke en unieke ervaring.