Spaans Leren in Buenos Aires

go to top

Spaans Leren in Buenos Aires

school location

Partner School Buenos Aires

school location Calle Suipacha 84, Buenos Aires, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool - Buenos Aires

  • Spanish Courses in Buenos Aires

Buenos Aires is een wereldstad van ongekend formaat. De taalschool in Buenos Aires is gelegen in het Palacio San Miguell, één van de meest gewaardeerde gebouwen in het historisch centrum van de stad. In de omliggende straten vind je veel winkels, cafetaria's, bioscopen, restaurantjes en bars. Er is altijd wel iets te doen op slechts een steenworp afstand van de school. 

  • Intensief Spaans: Door het volgen van de intensieve cursus maak je op alle gebieden kennis met het Spaans. Je volgt 25 groepslessen per week, hierdoor zul je in een korte tijd al een aardig woordje Spaans kunnen spreken. Groepslessen zijn een effectieve en natuurlijk ook gezellige manier om je Spaans te verbeteren. Je oefent je Spaans de hele dag met je mede-studenten, de leraren en met de Argentijnen, zo breng je je kennis in een korte tijd op een hoog niveau!

  • Individuele lessen: Je kunt er ook voor kiezen om privélessen te volgen. Bij de privélessen volg je de lessen naar aanleiding van een programma dat jij samen met de docent opstelt en geheel inspeelt op jou wensen en behoeften. De privélessen zijn ideaal wanneer je niet over heel veel tijd beschikt of het prettig vindt om in je eigen tempo lessen te volgen.

  • Spaans en Tangolessen: Deze cursus is een combinatie van de cursus intensief Spaans en 8 Tangolessen per week. De tangolessen gaan gepaard met een bezoek aan een live optreden. De Tangolessen zijn een heel leuke aanvulling op de reguliere lessen.

  • Immersion: Naast de groeplessen volg je 6 individuele lessen, om zo de puntjes op de i te kunnen zetten, maar ook bijvoorbeeld om in overleg een bepaald onderwerp te behandelen. Hartstikke effectief en leuk!

  • Vrijwilligerswerk: Wanneer je het vrijwilligerswerk programma wil volgen dien je eerst minimaal 4 weken een intensieve cursus Spaans te volgen. Het is belangrijk om voldoende beheersing van de taal hebben om als vrijwilliger aan de slag te kunnen gaan. Na het voltooien van de cursus ga je aan de slag als vrijwilliger bij één van de projecten die de school aanbiedt. 

Huisvesting

  • Gastgezin: Ontdek en ervaar meer in een gastfamilie. Verblijf in een een 1- of 2-persoonskamer op basis van ontbijt of halfpension. Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt. 

  • Residencia: Verblijf met andere internationals, zowel cursisten als reizigers, in een Residencia op basis van logies. Een 2-persoonskamer is alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt. 

Houd er rekening mee dat er in geen enkele huisvestingsmogelijkheid geen maaltijden worden geserveerd op zondagen.

Activiteiten & Excursies

De school organiseert buiten de lessen om verschillende (culturele) activiteiten, variërend van excursies naar musea tot films en cultuurlessen.

Onze mening

Wij vertrouwen erop dat je Buenos Aires ervaart als een opwindende, comfortabele stad, een geweldige stad om Spaans te leren. Heel Latino, een tikje Europees, kortom Buenos Aires is een fascinerende hoofdstad waar bezoekers onmiddellijk verliefd op worden.