Leer Spaans in Bogota

go to top

Leer Spaans in Bogota

  • Leer Spaans in Bogota
  • Leer Spaans in Bogota
  • Leer Spaans in Bogota
request more info

Contact

Contact

Spaanse School in Bogota

Leer Spaans in Bogota, Colombia                                                          

Leer Spaans in een wijk vol gezellige restaurants, kunstgalerieën en een wijk die bekend staat om de architectuur, namelijk Quinta Camacho, een elegante en veilige buurt in Bogota. De taalschool is gevestigd in een gebouw in Tudor-stijl met verschillende klaslokalen, een computerruimtel en een gemeenschappelijke ruimte. Je zult je er onmiddelijk thuis voelen. Beleef het Spaans tijdens je verblijf in de bruisende en kleurrijke hoofstad van Colombia. Je vindt er adembenemende uitzichten op het prachtige Andesgebergte, met kasseien geplaveide straten en koloniale gebouwen.. Er is altijd wat te doen. Ontdek de rijke cultuur van Bogota!
 

Cursussen Spaans in Bogota                

Onze docenten Spaans                     

Onze gekwalificeerde docenten hebben het Spaans als moedertaal en zijn volledig toegewijd om jouw leerproces tot een succes te maken. Ze hebben ruime ervaring met het geven van Spaans als tweede taal en zijn getraind om onze bewezen leermethode te gebruiken, in het bijzonder de communicatieve en praktijkgerichte benadering. Onze docenten zijn gepassioneerd en hebben plezier in hun werk om jou Spaans te leren. 

                                               

Schoolfaciliteiten Bogota

  • Cursussen voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderd.

  • Groeps- en privélessen beschikbaar

  • Maximaal 8 cursisten per klas.

  • Culturele activiteiten, excursies en vrijwilligersprogramma’s beschikbaar

  • Computerruimte

  • Wi-Fi in het hele gebouw.

Huisvesting in Bogota

Kies voor een complete ervaring met de lokale bevolking en verblijf bij een gastgezin. Deze optie is op basis van halfpension. De cursisten hebben elke dag ontbijt en diner met hun Colombiaanse familie.

Excursies en Activiteiten

Er worden ook culturele excursies en activiteiten georganiseerd, waaronder: een bezoek aan de beroemde Zoutkathedraal in Zipaquirá en het historische Goudmuseum van Bogota, paardrijden in de bergen, voetballen of Tejo (een populaire Colombiaanse sport). Je kunt ook gaat raften, wandelen of meegaan met een speciale excursie naar de betoverende Guatavita Lagune. Informeer ook naar het vrijwilligersprogramma.