Spaans leren in Bariloche

go to top

Spaans leren in Bariloche

  • Cursus Spaans in Bariloche
school location

Partner School Bariloche

school location 258 Ada Maria Elflein, San Carlos de Bariloche, Río Negro, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool - Bariloche

Onze taalschool in Bariloche is in het midden van het centrum gevestigd. Op maar 900 meter ligt het Centre Civico. En ook alle bushaltes liggen gunstig, op maar een paar minuutjes loopafstand van de school!

De school beschikt over  5 klaslokalen, een docentenkamer, een gemeenschappelijke ruimte, gratis koffie en thee met ´media lunas´ (dit is een soort van Argentijnse croissant). Verder is er een prachtige tuin met uitzicht over het betoverende Nahuel Huapi meer, en de bergen die erom heen liggen.

Lesrooster

De lessen duren 55 minuten en het maximale aantal studenten in een groep is 7. De cursus wordt aangevuld met verschillende activiteiten. De lessen zijn opgesplitst in twee delen met een pauze van 20 minuten.
De school in Bariloche is een kleine school. De school behoudt daarom het recht om een groepscursus om te zetten in een individuele cursus wanneer er geen andere cursisten met hetzelfde niveau aanwezig zijn. In dit geval wordt het aantal uren van de groepscursus met 50% verminderd.

Huisvesting

In Bariloche verblijf je bij een gastfamilie die met zorg geselecteerd is. De meeste huizen hebben een geweldige architectuur, achtertuinen en zwembaden! De families wonen op 10 tot 25 minuten loopafstand van de school en je verblijft in een 1-persoonskamer op basis van ontbijt of halfpension. Je hebt de mogelijkheid om voor een wasservice te kiezen. Op zondagen worden er geen maaltijden geserveerd.

Activiteiten en Excursies

Een bezoek aan het Museum van Patagoni of schaatsen op de Nahuel Huapi zijn één van de populairste activiteiten. Als je van avontuur houdt is Bariloche ook een ideale locatie om te zeilen of windsurfen.

Onze Mening

Het is een hele ervaring om een cursus Spaans in Bariloche te volgen! De inwoners zijn erg gastvrij, er zijn spannende outdoor-activiteiten te doen en er is een ongevenaarde natuur. Je cursus Spaans zal hoe dan ook een avontuurlijk tintje krijgen!