Cursus Spaans in Antigua, Guatemala

go to top

Cursus Spaans in Antigua, Guatemala

  • Cursus Spaans in Guatemala
school location

Partner School Antigua

school location Antigua, Guatemala - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Antigua - Guatemala

Onze partnerschool in Antigua is een sfeervolle, intieme school waar je op je gemak Spaans kunt leren. De school is gevestigd dichtbij het prachtige Plaza Central, dit is het centrale plein van Antigua. Het is maar een klein stadje wat betekent dat je lopend naar school kunt gaan en makkelijk de vele bezienswaardigheden kunt bezichtigen en de stad kunt verkennen!

De cursussen Spaans in Córdoba

  • Intensief Spaans: Je volgt 20 groepslessen per week, hierdoor zul je in een korte tijd al een aardig woordje Spaans kunnen spreken. Groepslessen zijn een effectieve en natuurlijk ook gezellige manier om je Spaans te verbeteren.

  • Individuele lessen: Je kunt er ook voor kiezen om privélessen te volgen. Bij de privélessen volg je de lessen naar aanleiding van een programma dat jij samen met de docent opstelt en geheel inspeelt op jou wensen en behoeften. De privélessen zijn ideaal wanneer je niet over heel veel tijd beschikt of het prettig vindt om in je eigen tempo lessen te volgen.

  • Vrijwilligerswerk: Dit is een pakket inclusief vrijwilligerswerk, de cursus Spaans en huisvesting. Je verblijft bij een gastgezin, doet 4 uur per dag vrijwilligerswerk en volgt ten minste 2 lessen Spaans per dag gedurende de eerste 4 weken. Verbeter je Spaans en draag tegelijkertijd een steentje bij middels een project. 

Huisvesting

  • Gastgezin: Verblijf bij een traditioneel gezien in een 1- of een meerpersoonskamer op basis van halpension

  • Hostel: Verblijf met andere internationals, cursisten en reizigers in een lokaal hostel. Vraag ons naar de voorwaarden en opties!

Activiteiten en excursies

In en rondom Antigua is voldoende te zien en te beleven. De school werkt nauw samen met een lokaal reisbureau, zodat ze je makkelijk kunnen helpen met alle trips die je wilt maken. Uiteraard wordt er door de school ook voldoende georganiseerd, zoals filmavonden, danslessen en andere gezelligr activiteiten met de andere cursisten. 

Onze mening

Antigua is een heel speciale plaats en perfect om een cursus Spaans te volgen! De ontspannen sfeer die in dit plaatsje hangt zorgt ervoor dat je zonder dat je het in de gaten hebt Spaans leert. De natuurlijke schoonheid van Antigua trekt jaarlijks vele reizigers aan. Maar behalve dat je vele reizigers ziet, kom je ook heel makkelijk in contact met de lokale bewoners! Je gaat een complete onderdompeling krijgen in de Guatemalaanse cultuur! Ons doel is om jou zo goed mogelijk Spaans te leren spreken, we zijn er voor jou om aan al jouw wensen te voldoen.