don Quijote Garanties

go to top

don Quijote Garanties

  • don Quijote Spaanse Scholen Garanties
  • don Quijote Spaanse Scholen Garanties
  • don Quijote Spaanse Scholen Garanties
request more info

Contact

Contact

don Quijote; kwaliteit verzekerd!

Als je op zoek bent naar een taalcursus in het buitenland, wordt er van alles beloofd.
Je hebt het idee dat je lucht koopt, want je kunt pas bij aankomst op de plek van bestemming zien of alles wordt waargemaakt. Bij don Quijote ben je van kwaliteit verzekerd. We doen wat we beloven!

Veilig en vertrouwd

Bij don Quijote staat de veiligheid en gezondheid van onze studenten en ons team op de eerste plaats. Een uitgebreid protocol waarborgt de gezondheid van al onze studenten en medewerkers, zodat je onbezorgd en veilig Spaans kunt leren.

Stedencombinaties

Zowel op onze eigen scholen in Spanje en Mexico als op onze 25 zorgvuldig geselecteerde partnerscholen wordt dezelfde communicatieve lesmethode gebruikt. Zo kun je probleemloos bestemmingen en scholen combineren zonder je cursus te onderbreken.

Gekwalificeerde docenten

Alle docenten zijn native speakers en afgestudeerd aan de universiteit.

Garantie D.E.L.E.- examen

Wanneer je zonder onderbreking en voor minstens 12 weken een intensieve cursus én een voorbereidingscursus op het D.E.L.E.-examen van 4 weken volgt, op een don Quijote school, garanderen wij je dat je slaagt voor het D.E.L.E.-examen. Als voorwaarde stellen we dat je minimaal 90% van de lessen gevolgd hebt. Als je niet slaagt en je voldoet aan de voorwaarden dan krijg je van ons een 4-weekse cursus Intensief Spaans (exclusief huisvesting) kado om het nog een keer te proberen. Ook betalen we de kosten voor het herkansingsexamen.

Persoonlijke aandacht: niet meer dan 8 cursisten per groep

don Quijote garandeert maximale aandacht voor elke cursist. Bij de cursus Intensief en Superintensief Spaans is de groepsgrootte gemiddeld 5 cursisten per klas. De Premium cursussen hebben maximaal 3 cursisten.

Les op het juiste niveau

We bieden cursussen Spaans op alle niveaus, van beginners tot docenten Spaans. Als je denkt dat je niet in de juiste groep bent geplaatst, dan kun met de decaan van de school overleggen voor een wijziging van groep.

Tevredenheid voorop!

Dat jij je thuis voelt is voor ons belangrijk. Mocht je het om welke reden dan ook niet naar je zin hebben bij de gastfamilie dan kun je in de eerste week van je verblijf zonder bijkomende kosten verhuizen naar een andere gastfamilie.

Spaans spreken

We plaatsen nooit meer dan 3 niet-Spaanstaligen bij één gastfamilie, zo kun je goed je Spaans oefenen.

Maximaal 30 minuten reistijd

Je huisvesting bevindt zich altijd op maximaal 30 minuten loopafstand in Granada, Salamanca en Guanajuato. Op de rest van de bestemmingen is de afstand niet meer dan 30 minuten met het openbaar vervoer.

Lees meer redenen om te kiezen voor Don Quijote