Waarom Spaans Leren met don Quijote?

go to top

Waarom Spaans Leren met don Quijote?

request more info

Contact

Contact

10 redenen om Spaans te leren met don Quijote:

 • Een actieve - en interactieve - leerervaring
  Al ruim 30 jaar zien wij hoe onze studenten met zelfvertrouwen en bekwaamheid hun nieuwe taalvaardigheden in de praktijk toepassen.  Het gebruik van het door ons ontwikkeld en uitgegeven lesmateriaal draagt daar zeker aan bij. Regelmatig zien wij studenten bij ons terug om hun Spaans te perfectioneren en naar een nog hoger niveau te brengen.

 • Tevreden klanten
  Steeds meer studenten komen naar ons toe op persoonlijk aanraden van oud-studenten. Onze studenten spreken lovend en enthousiast over hun verblijf op onze scholen in Spanje of Latijns-Amerika, en daar zijn we trots op!

 • Een ruim aanbod
  Je kunt je taalreis helemaal naar JOUW wensen samenstellen. We bieden meer dan 25 cursussen Spaans, flexibele startdata en een ruime keuze aan huisvesting.

 • Internationaal
  Je studeert Spaans in Spanje of Latijns-Amerika met studenten vanuit de hele wereld. Elk jaar verwelkomen we maar liefst 12.000 studenten van alle leeftijden uit meer dan 60 landen.
  Lees wat onze klanten van ons vinden.

 • Kwaliteit gegarandeerd
  Onze scholen zijn erkend met prestigieuze certificaten en erkenningen. Het certificaat van het Instituto Cervantes en het kwaliteitscertificaat voor het onderwijs van de Spaanse taal als tweede taal (CEELE) dat wordt verleend door de universiteit van Álcala zijn enkele voorbeelden. Amerikaanse universiteiten geven studiepunten voor onze cursussen en de Duitse en Zwitserse regeringen hebben ons programma erkend voor hun "studiebeurzen-programma".

 • Enthousiast, toegewijd en ervaren
  Al ruim 30 jaar zetten we ons in voor het onderwijs van Spaans als vreemde taal. Al onze medewerkers zijn meertalig, hebben zelf ervaring met studeren in het buitenland en al onze docenten zijn gediplomeerd, ervaren en onderwijzen jou met veel enthousiasme hun moedertaal. Al onze inspanningen zijn erop gericht om jou Spaans te leren. Voor jou begint dat met de kennismaking met onze medewerkers van ons don Quijote kantoor in Rotterdam, die je graag met goed en betrouwbaar advies en gedegen informatie op weg helpen.

 • De mooiste bestemmingen
  Omdat we geloven dat cultuur en taal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, hebben we met zorg prachtige, historisch en cultureel belangrijke steden uitgezocht in Spanje en Latijns-Amerika .Je kunt in één stad verblijven of je verblijf in meerdere steden combineren zonder dat je ook maar iets mist in je cursusprogramma.

 • Unieke locaties
  Scholen in historische en typisch Spaanse barrios (wijken), onze unieke dQ-garanties, bibliotheken, computerruimtes, gratis internet en Wi-Fi op de scholen, gratis gebruik van onze Online Cursus Spaans...: dit maakt allemaal deel uit van je don Quijote-verblijf.

 • Culturele activiteiten
  Elke doordeweekse dag organiseren we culturele activiteiten en in het weekend interessante en gezellige excursies om je kennis te laten maken met de rijke cultuur en de omgeving van je bestemming.

 • Spaans voor het leven
  Omdat we weten dat een cursus Spaans een ervaring voor het leven is, nodigen we je uit je aan te sluiten bij de honderden studenten die steeds weer naar don Quijote terugkeren. Wij hopen dat je eerste cursus Spaans het begin is van een levenslange relatie met Spaans en don Quijote.