Waarom Spaans in Latijns-Amerika?

go to top

Waarom Spaans in Latijns-Amerika?

  • Spaans Leren in Latijns-Amerika
  • Spaans Leren in Latijns-Amerika
  • Spaans Leren in Latijns-Amerika
request more info

Contact

Contact
  • Eet samen met je klasgenotenEen hapje bestellen

Leer Spaans met ons in Latijns-Amerika! Dit levert je veel meer op dan Spaans leren in een klaslokaal in Nederland! Je leert de taal sneller wanneer je haar continue hoort en spreekt. Wanneer je een tijdje in Latijns-Amerika woont zul je jezelf ontdekken, een andere cultuur leren kennen en vriendschappen voor het leven maken.

Wanneer je Spaans gaat leren in Latijns-Amerika beweeg je je tussen de lokale bevolking. Je raakt gewend aan de snelheid en het ritme van het Spaans dat er gesproken wordt. Verder neem je een kijkje in de tradionele keuken en leer je het land en de cultuur kennen. Na een tijdje merk je dat je eigenlijk 'spelenderwijs' de taal al aardig onder de knie hebt gekregen.

Tijdens je verblijf in Latijns-Amerika ga je Spaans leren en jezelf totaal onderdompelen in de taal en de cultuur in een van de vele Latijns-Amerikaanse landen! De cultuur wordt vandaag de dag nog duidelijk zichtbaar beïnvloed door de rijke historie van Latijns-Amerika. Een verblijf in Latijns-Amerika biedt vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld Spaans leren en kennismaken met het tropisch regenwoud

Je hebt de keuze uit landen met sterke Europese of inheemse tradities maar ook uit landen waar je een mix van beide treft. De overheersende inheemse cultuur maakt landen als Bolivia, Ecuador, Guatemala, México en Perú tot fascinerende landen om te bezoeken! De levendige cultuur van Cuba en de Dominicaanse Republiek is te danken aan de Afrikaanse en Caribische erfenis. Wil je toch een beetje meer Europese invloed ga dan naar Argentina of Chili, hier vind je Europese invloeden terug maar wel mét hun eigen unieke lokale tradities. Of Costa Rica, een land met vele gezichten!

Wat je besluit ook mag zijn, we garanderen je een onvergetelijke ervaring!