Spaans als toelatingseis voor de Hogere Hotelschool

go to top

Spaans als toelatingseis voor de Hogere Hotelschool

request more info

Contact

Contact

donQuijote.nl

Al een aantal jaar komen er regelmatig studenten naar don Quijote die graag toegelaten willen worden op de Hogere Hotelschool Den Haag vestiging Den Haag of Amsterdam. Één van de toelatingseisen voor deze opleiding is namelijk dat de studenten naast Engels een tweede Moderne Vreemde Taal (MVT) op A2 niveau moeten beheersen. Met een HAVO of VWO diploma Spaans 1+2 (MVT 1+2), voldoe je al aan deze eis. Maar sommige studenten hebben óf alleen Spaans 1 óf ze hebben helemaal geen tweede taal in hun pakket. Don Quijote helpt deze studenten graag om aan de eisen van de Hogere Hotelschool te voldoen. Wij garanderen namelijk dat je binnen zo kort mogelijke tijd het vereiste niveau behaalt, zodat je de kans om toegelaten te worden op één van deze scholen vergroot.

Dit kan don Quijote doen om je te helpen:

  • Spreek je nog helemaal geen Spaans, dan kan je bij ons in gemiddeld zes weken je A2 niveau halen.
  • Heb je al een basis van de Spaanse taal, dan is dit niveau natuurlijk nog sneller te behalen!
  • Om aan de Hotelschool te laten zien dat je dit niveau hebt bereikt, neem je op je laatste cursusdag een test af. Haal je deze test, dan krijg je een officieel don Quijote certificaat mee, wat je kan overhandigen aan de Toelatingscommissie van de Hotelschool.
  • Heb je vóór je toelatingsexamen bij de Hotelschool geen tijd om een cursus Spaans volgen? Geen paniek, na inschrijving bij ons kunnen wij een verklaring afgeven waarin het verwachten te behalen niveau staat volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen.
  • NB. wij geven dus gèèn verklaring zonder daadwerkelijke boeking!
  • En haal je je toelatingstest niet, dan kan je tot 8 weken voor vertrek kosteloos annuleren.

Wij hebben al vele studenten geholpen om succesvol te worden toegelaten op de Hotelschool Den Haag vestiging Den Haag en Amsterdam. Denk je erover om aan de Hogere Hotelschool te studeren, neem dan contact op met één van onze Course councellors. Zij helpen je om een taalreis op maat uit te zoeken, zodat je zo snel mogelijk je A2 niveau bereikt!

  • Back