Alleenreizenden en singles, welkom bij dQ!

go to top

Alleenreizenden en singles, welkom bij dQ!

request more info

Contact

Contact

Bianca van Kralingen

Alleenreizenden en singles, welkom bij dQ!

We kennen allemaal wel de georganiseerde reizen voor singles en mensen die gewoon alleen op vakantie gaan. Er zijn vakanties naar de sneeuw, yoga-vakanties, cultuur-vakanties en noem maar op.
Maar heb je er wel eens aan gedacht een heel andere draai te geven aan je vakantie? Misschien is een taalreis dan wat voor jou. De perfecte manier om andere mensen te leren kennen in een ongedwongen sfeer.

Als je tóch alleen gaat is een leervakantie in Spanje of Latijns Amerika zeker het overwegen waard. Je bent niet gebonden aan startdata, vliegtijden en geplande trips in groepsverband. Het enige waar je aan verbonden bent zijn de lestijden van de cursus Spaans en verder kun je de dagen invullen zoals jij dat wilt. De stad verkennen, een museum bezoeken, wandelingen maken, de plaatselijke gastronomie of het nachtleven ontdekken. Je kunt zelf kiezen met wie je dit wilt doen, 90% van de deelnemers aan onze cursussen reist namelijk alleen. Je komt altijd mensen tegen met dezelfde interesses en van dezelfde leeftijd.

We hebben talloze geweldige bestemmingen in Spanje en Latijns-Amerika die zich onderling onderscheiden door het aanbod in cultuur en de bijbehorende leeftijdscategoriën. We denken graag met je mee over de beste invulling van je reis. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag uit eigen ervaring!

Tot snel!
Team don Quijote Nederland

  • Back