Zomerkamp Sevilla

go to top

Zomerkamp Sevilla

request more info

Contact

Contact

Zomerkamp Sevilla 14 t/m 18 jaar

De stad die wereldwijd bekend staat om haar "Feria de Sevilla" en flamenco, de hoofdstad van Andalusië, Sevilla! Een bruisende stad, onder de warme zon van Zuid-Spanje. Ondanks het inwonersaantal van ongeveer 70.000 mensen heeft deze stad haar tradities en typisch Zuid-Spaans karakter goed weten te bewaren.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma dat bij uw kind past.

  1. Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige Zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  2. Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus.  Huisvesting is niet inbegrepen.
  3. Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Voorzieningen: In het hart van het historische gedeelte van de stad in de wijk Santa Cruz, bevindt zich het Zomerkamp. In een typische Andalusische stijl, met 12 grote leslokalen, voorzien van airconditioning. Ook heeft de school een dakterras, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de hele stad. De school beschikt verder over een vergaderruimte, multimedialokaal, docentenkamer en secretariaat.

Het maximaal aantal deelnemers is 80 en de groepsindeling is naar leeftijd:

  • Groep 1: van 14 t/m 15 jaar
  • Groep 2: van 16 t/m 18 jaar

Huisvesting
Gastgezin: In 2 -persoonskamers op basis van volpension. Het gastgezin woont altijd op loopafstand van de school.
Residencia: Meerpersoonskamers op basis van volpension. Alle kamers hebben een klein balkon en een badkamer. De Residencia is gelegen in het centrum van Sevilla.

Voorzieningen Residencia: gratis internet, 24-uurs receptie, tv-kamer, air-conditioning, verwarming, handdoekenverhuur, vergaderruimtes, publieke telefoons. Wasservice elke 2 weken, ook zijn er wasmachines met muntjes.

Na de lessen lunchen de deelnemers bij hun gastgezin of in de Residencia´s. Middags zijn er verschillende activiteiten, onder begeleiding. De deelnemers worden geacht alle lessen te volgen en zich te houden aan een aantal regels. (Licht uit om 23.30 uur van zondag tot en met donderdag. Op vrijdag en zaterdag is dit 00.30 uur). Omdat er een zekere controle is op de aanwezigheid in de lessen en het naleven van de regels is dit programma geschikt voor verantwoordelijke en zelfstandige tieners.

Het verlaten van het terrein is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014
29-06 en 13-07