Zomerkamp Marbella Alemán

go to top

Zomerkamp Marbella Alemán

  • Zomerkamp in Marbella
request more info

Contact

Contact

Zomerkamp in Marbella 5 t/m 12 jaar

Het Zomerkamp Marbella "Alemán" ligt in een van de mooiste wijken van Marbella, waar ook de prestigieuze school Alemán ligt. De school ligt op een heuvel, op 12 kilometer afstand van het centrum van Marbella. Het kamp heeft een oppervlakte van 30.000 m2 en heeft een fantastisch uitzicht op de kustlijnen van Marbella en Estepona. Het strand is op 15 minuten loopafstand van het kamp.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma dat bij uw kind past.

  • Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  • Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus. Huisvesting is niet inbegrepen
  • Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelneme

Arsenal Voetbal Zomerkamp Programma

  • Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor voetbaltraining van de beroemde club Arsenal tijdens ons volledig verzorgde zomerkamp in Marbella! Als aanvulling op de Spaanse taallessen, workshops, activiteiten en excursies is er nu de optie mee te doen aan het voetbal programma. Dit programma biedt twee uur voetbaltraining per dag aan, waarbij de jeugdvoetballers hun voetbal skills en techniek kunnen verbeteren. Datums en beschikbaarheid zijn beperkt, dus neem contact met ons op voor meer informatie.

Voorzieningen: In het hoofdgebouw bevinden zich de slaapzalen, de eetzaal, een conferentiezaal, een kantine en verschillende gemeenschappelijke ruimtes. De klaslokalen bevinden zich in een apart gebouw dat grenst aan het sportcomplex. Andere faciliteiten omvatten een in- en outdoor activiteitencentrum, een zwembad, een voetbalveld, 2 volleybalvelden, een basketbalveld en een handbalveld.

Het maximaal aantal studenten is 220 en de groepsindeling is naar leeftijd:
Groep 1: van 5 t/m 10 jaar
Groep 2: van 11 t/m 12 jaar

Huisvesting:
* De oudere deelnemers (groep 2) verblijven in 6-persoons slaapzalen met eigen toilet en douche.

De jongere deelnemers (groep 1) slapen in 6- tot 10-persoonskamers (altijd onder toezicht van een staflid) en maken gebruik van de gemeenschappelijke facilitaire voorzieningen.

  • Alle studenten die verblijven in de residencia, verblijven daar op basis van volpension (ontbijt, lunch, een tussendoortje en avondeten), 7 dagen per week. Op dagen dat de kinderen het kamp verlaten voor speciale activiteiten of excursies krijgen ze een lunchpakket en wat tussendoortjes mee.

Sporten: Tennis, paddlebal, paardrijden, golf en zwemmen.

Het verlaten van het terrein is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van ouder/verzorger.

Startdata 2014: (wijzigingen onder voorbehoud)
29-06, 13-07, 27-07 en 10-08