Zomerkamp Marbella Alborán

go to top

Zomerkamp Marbella Alborán

  • Zomerkamp in Marbella
request more info

Contact

Contact

Zomerkamp in Marbella voor Tieners 13 t/m 18 jaar

Ons don Quijote Zomerkamp in Marbella Alborán is gelegen in een relaxte, rustige omgeving. Het kamp heeft een oppervlakte van ongeveer 38.000 m2 en is omgeven door veel groen.

Zomerkamp Alborán lilgt op 8 kilometer afstand van de stad Marbella en je bent in 15 minuten op het strand.

Opties Zomerkamp

don Quijote biedt drie verschillende Zomerkampen. Er is dus altijd wel een programma dat bij uw kind past.

  • Zomerkamp: Hierbij volgt de deelnemer een Intensieve cursus Spaans en de rest van het volledige zomerkampprogramma (met onder andere activiteiten op het kamp en het verblijf in een residencia). Een geheel verzorgd verblijf met internationale studenten.
  • Dagkamp: Hier doet de deelnemer mee met alle activiteiten op het zomerkamp inclusief de taalcursus. Huisvesting is niet inbegrepen
  • Alleen cursus Spaans: Hier volgt de deelnemer alleen de groepscursus Spaans samen met de andere, internationale deelnemers.

Arsenal Voetbal Zomerkamp Programma

  • Schrijf je nu in voor het Arsenal Voetbal Zomerkamp Programma en krijg twee uur per dag professionele voetbaltraining van de bekende Arsenal Voetbal School. Deelnemers zullen in een volledig verzorgd kamp verblijven waar zij de Spaanse taal zullen leren, aan activiteiten mee doen en twee uur voetbaltraining per dag krijgen. Leer hoe je voetbal op z’n Arsenal’s speelt en leer tegelijkertijd Spaans! Neem contact met ons op voor meer informatie over dit zomerkamp met voetbaltrainingen. Datums en beschikbaarheid zijn beperkt.

Voorzieningen: In het hoofdgebouw van de campus vind je slaapzalen, de slaapplaatsen van de staf en begeleiders en de eetzaal. Er zijn hier verschillende sportfaciliteiten aanwezig zoals een groot zwembad, overdekt sportveld, paddlebal-veld, 2 voetbalvelden, een basketbalveld, handbalveld, 2 stallen en douches. Ook is  er verder nog een spelletjeszaal, een nieuwskraampje en een grote boerderij. Op deze boerderij vinden vele activiteiten plaats.

Het maximaal aantal deelnemers is 150 en de groepsindeling vindt plaats naar leeftijd:

  • Groep 1: van 13 t/m 15 jaar
  • Groep 2: van 16 t/m 18 jaar

Huisvesting: In Zomerkamp Alborán is er per slaapzaal ruimte voor 8 tot 12 cursisten. De zalen zijn allemaal voorzien van kasten en stapelbedden. Er is altijd een medewerker aanwezig die toezicht houdt.

Sporten: Basketbal, golf, paardrijden, paddlebal, tennis, voetbal, zwemmen.

Het verlaten van het terrein is alleen toegestaan met schriftelijke goedkeuring van ouder/verzorger.

Startdata 2014: (wijzigingen onder voorbehoud)
29-06, 13-07, 27-07 en 10-08