go to top

request more info

Contact

Contact

Onze meest populaire cursus Spaans

Als je de cursus Intensief Spaans 25 volgt, krijg je iedere weekdag Spaanse les! Je komt in een lesgroep met maximaal 8 deelnemers en de lessen bestaan veelal uit communicatie en interactie met de docent en je medecursisten. Alle aspecten van het leren van een taal komen aan bod; van lezen tot luisteren en van grammaticatie tot communicatievaardigheden.

Alleen goed lesgeven is niet genoeg voor het behalen van succes op het gebied van conversatie. Het is ook van groot belang om je persoonlijk meer te kunnen ontwikkelen of meer over de cultuur komen te weten. Dat is de reden waarom wij onze 5 specialisatialessen inclusief aanbieden bij deze cursus. Dagelijks een extra les om je bijvoorbeeld voor te bereiden op het DELE-examen, een extra les communicatieve vaardigheden, een cultuurles of Business Spaans. Zo kun je je vaardigheden nog sneller verbeteren in het door jou gekozen gebied. 

Levendige en interactieve lessen

Jouw doel is om uiteindelijk met zelfvertrouwen en lekker vlot Spaans te spreken. Met iedere les die je volgt kom je dichter bij dat doel. We hebben een verscheidenheid aan technieken aan de lessen toegevoegd, waarbij we een combinatie hebben gemaakt van diverse activiteiten en disciplines.

Voor meer informatie over deze cursus, neem contact met ons op of vraag onze brochure aan.