Cursussen Spaans

go to top

Cursussen Spaans

request more info

Contact

Contact

25 verschillende cursussen Spaans, welke cursus past bij jou?

Zoek je Cursus

Spanje of Latijns-Amerika goed leren kennen en ondertussen Spaans leren op één van onze scholen. Samen met duizenden andere cursisten van over de hele wereld, die net als jij voor don Quijote hebben gekozen. Onze gediplomeerde docenten zijn experts op het gebied van de Spaanse taal en cultuur en onze scholen zijn erkend met verschillende kwaliteitszegels.

Met een keuze uit meer dan 25 cursussen Spaans, toegankelijk voor alle niveaus op de meest prachtige bestemmingen wordt het een ervaring om nooit te vergeten! Laat je meeslepen door de cultuur van een Spaanssprekend land en maak veel nieuwe internationale vrienden terwijl je één van de belangrijkste talen ter wereld leert.

Spreek je nog geen Spaans of geef je juist Spaanse les in Nederland? Wij bieden cursussen die aansluiten op jouw niveau en interesses.

  • De tango leren dansen of je kennis van het business-Spaans vergroten; don Quijote biedt voor iedereen een passende cursus.
  • Van parttime cursussen tot superintensieve cursussen. Dankzij onze lesmethode en interactieve activiteiten in kleine groepen, kun je je eigen lesprogramma kiezen.
  • Wil je je graag focussen op bepaalde onderwerpen? Onze specialisatiecurssen zijn dan zeker iets voor jou! Leer Spaans voor Professionals of combineer je cursus Spaans met flamencolessen.
  • Wil je studeren aan een Spaanse universiteit? Ook daar hebben wij speciale programma's voor.

Kies uit één van de vele opties huisvesting en voor het verblijf dat het beste bij jou past. Combineer verschillende steden en bepaal zelf hoe lang je cursus duurt. Onze startdata zijn flexibel, zodat je de mogelijkheid hebt om je verblijf zelf vorm te geven en wij aan al je wensen kunnen voldoen.